NHL ti 08.11. klo 03:00

Washington Capitals - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washingtonin murheet ei lopu! Supertähdet runnoo Edmontonin takaisin voittojen tielle!

Tulevana yönä loukkaantumisista kärsivä ja tappioputkeen ajautunut Washington Capitals saa vieraaksi Edmonton Oilersin supertähdet. Molemmilla joukkueilla on tappiot alla, mutta etenkin Washingtonin edellinen koitos oli murheellinen. Siihen kun lisätään poissaolot, voi pistepörssin kärkikaksikon vierailu olla isännille ylitsepääsemätön este. Tipsin lopusta löydät tarjouksen, jota et halua missata!

Washington on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen. Ensin tuli tiukat tappiot Carolinaa ja Vegasia vastaan varsinaisen peliajan jälkeen, mutta perään Detroitilta ja Arizonalta ei irronnut edes pistettä. Varsinkin viimeisin ottelu Arizonaa vastaan oli valtava pettymys. Kotona Arizona pitäisi kaatua milloin vain, mutta kyseisessä matsissa Washington vieläpä menetti kahden maalin johtoaseman kolmannen erän aikana.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Nathan “Grav"

@NathanGraviteh
Wait the Washington Capitals allowed 3 straight goals to the ARIZONA COYOTES AND LOST?!?!?!

IN THE EAGLE JERSEYS?? For shame... #ALLCAPS

Isännillä tilannetta vaikeuttaa loukkaantumiset. Parhaasta kokoonpanosta Tom Wilson ja Nicklas Bäckström ovat olleet sivussa koko alkukauden ja lisäksi matkan varrella on pudonnut muun muassa Connor Brown, T.J. Oshie ja John Carlson.

Edmonton on joutunut antautumaan kahdessa edellisessä ottelussa Dallasille ja New Jerseylle. Molemmat on pelannut vahvaa alkukautta, joten liikaa ei tarvitse huolestua ja ennen kyseisiä otteluita Edmonton voitti viisi matsia putkeen. Edmonton on maaliodottamien osalta kuulunut aikalailla sarjan keskikastiin, mutta Connor McDavidin(12+13) ja Leon Draisaitlin(7+16) johdolla vieraat saa usein heikkoinakin iltoina paljon anteeksi.

Vieraiden ongelmaksi on muodostunut se, että puolustus ei tarjoa maalivahdeille liialti tukea ja samalla ykkösvahdiksi hankittu Jack Campbell ei ole vakuuttanut. Sen sijaan Stuart Skinner on suoriutunut kaksikosta selvästi vahvemmin. Skinner on todennäköisesti se, joka ensi yönä nähdään tolppien välissä.

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Top goalies updated after tonight’s Eastern games. Carter Hart way ahead of everyone else moneypuck.com/goalies.htm

Washingtonin loukkaantumishuolia ei voi olla sivuuttamatta, joten betsien osalta panokset isketään kohti vierasvoittoa(1×2). Vaikka Edmontonin verkkoa on heilutettu selvästi enemmän mitä vieraat haluaisi, ei se välttämättä koidu ongelmaksi, sillä Washingtonin hyökkäyspeli on ollut surkeaa. Toki poissaoloista johtuu osa, mutta alkukauden osalta Washingtonin tehdyt maalit ottelua kohden on aivan sarjan häntäpäätä.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Edmontonille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Edmonton Oilers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

Kertoimet ottelulleWashington Capitals - Edmonton Oilers08.11.2022