NHL ti 10.05. klo 02:00

Washington Capitals - Florida Panthers

Ilman Floridan suurta parannusta Washington nappaa kolmannen kiinnityksen!

Ensi yönä on luvassa valtavan iso matsi Washington Capitalsin ja Florida Panthersin välillä. Sarja on mennyt isosti vastoin odotuksia ja nyt Washingtonilla on mahdollisuus napata kolmas kiinnitys jatkopaikasta. Floridan täytyy nostaa tasoa useampi pykälä ylöspäin – kaikki avaimet vierailla on käsissä, mutta nyt pitäisi toimittaa. Erittäin mielenkiintoinen taisto on luvassa!

Washington lähti sarjaan selvänä altavastaajana, mutta yllätyspotentiaali oli tiedossa nimenomaan sitä kautta, että Florida ei onnistu saamaan sitä tuhoisaa tykitystä käyntiin, jolla se raateli runkosarjassa vastustajia mennen tullen. Washingtonin maalilla Ilya Samsonov oli alun helpohkon maalin jälkeen loistava kolmannessa ottelussa ja sitä Washington tarvitsi, sillä vaikka isännät takoi kuusi maalia tauluun, ei sen vahvuudet ole maali-iloittelussa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Floridan on aika herätä. Joukkue on kokonaisuudessaan alisuorittanut pahasti eikä se ole toistaiseksi onnistunut vastaamaan pudotuspelien vaatimustasoon. Joukkueessa onnistujat on ollut toistaiseksi harvassa ja nyt katseet kääntyy entistä enemmän Aleksander Barkovin suuntaan. Ei voi välttämättä sanoa, että hän olisi ollut erityisen huono, mutta hänen tasollaan pisteitä on tultava enemmän – toistaiseksi kapteenilla on tilillä toisessa ottelussa kerätyt tehot 1+1.

Myös yksi iso ongelma vieraiden leirissä on erikoistilanteet. Washington on kolmeen otteluun onnistunut ylivoimalla neljä kertaa, kun puolestaan Florida hakee edelleen ensimmäistä osumaa, vaikka mahdollisuuksia on ihan mukavasti ollut tarjolla. Uhmapelaajat on toistaiseksi ratsastanut vetojen osalta Washingtonin kyydissä ja samaa jatketaan edelleen. Lapulle isketään Washingtonin lopullista voittoa, jolle löytyy 2,60 kerroin. Paineet on nyt vierailla ja Washington voi jatkaa samalla tyylillä eteenpäin.

10 euroa pelirahaa