NHL la 07.05. klo 20:00

Washington Capitals - Florida Panthers

Washingtonilta vaaditaan tehokasta starttia kotiyleisön edessä! Nappaa Capsin avulla ilmaisveto!

Artikkelin lopussa kerrotaan, miten voit napata Washingtonin avulla jopa 100 € ilmaisvedon!

Lauantaina päästään jälleen nauttimaan maailman parasta jääkiekkoa ja mikä parasta, Yle tarjoaa Washington Capitalsin ja Florida Panthersin välisen kolmannen kohtaamisen ilmaiseksi. Suursuosikki Florida pisti sarjan tasoihin, mutta Washington pääsee kotiyleisön eteen ja tulee jälleen tarjoamaan kovan vastuksen! Washington tarvitsee terävän alun ja sellaisen se on jo kahdesti saanut.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Washingtonilla on hieman varaa hengittää, sillä ensimmäisen ottelun ryöstöretki oli erittäin iso asia muuten odotuksiltaan varsin yksipuoliseen sarjaan. Suurin kysymys ensimmäisen matsin jälkeen oli, pystyykö Washington vielä parantamaan, sillä Florida tulee varmasti nostamaan tasoaan. Toisen ottelun osalta voidaan sanoa, että voitto Floridalle oli ansaittu, mutta lukemat 5-1 mairittelee melkolailla.


Washington on kahdessa ensimmäisessä matsissa päässyt heti avauserässä hyvin mukaan, mutta varsinainen palkinto antaa vielä odottaa. Ensimmäisessä ottelussa toki Washington teki avausmaalin, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla ja lopulta erätauolle lähdettiin lukemissa 1-1. Myös toisen matsin avauserä oli Washingtonilta vahva ja paikat maalintekoon aukesi, mutta erän ainoat osumat merkattiin Alexander Barkoville ja Aaron Ekbladille.

Uhmapelaajat on matkannut Washingtonin kyydissä kaksi ensimmäistä matsia ja samalla linjalla jatketaan. Tällä kerralla lähdetään kuitenkin metsästämään hieman erilaista vetoa, eli että Washington heiluttaa ensimmäisessä erässä verkkoja vähintään kerran. Washington on tullut kahteen ensimmäiseen matsiin terävästi ja samanlaista virtaa sopii odottaa myös kotiyleisön edessä. On myös hyvä muistaa, että vaikka Florida on sarjan selvä suosikki, on se haavoittuvainen nimenomaan puolustussuuntaan.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Washingtonin avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto 1. Erä: Washington yli 0,5 maalille.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa