NHL ma 04.04. klo 02:00

Washington Capitals - Minnesota Wild

Pystyykö Minnesota Wild venymään voittoon myös Capitalsin vieraana?

Minnesota Wild hyppää reilun vuorokauden sisällä toisen kerran kaukaloon, kun joukkue matkustaa Washington Capitalsin vieraaksi. Capitals jäi edellisessä ottelussaan täysin Carolina Hurricanesin jalkoihin, mutta nyt joukkue pääsee kaukaloon hyvin levänneenä. Wild puolestaan nappasi vakuuttavan 1–3-vierasvoiton Carolinasta, mutta joukkue saapuu Washingtoniin tiukan kamppailun rasittamana

Capitals hyppää kaukaloon neljän päivän tauon jälkeen. Tauko peleistä osui Capitalsille loistavaan aikaan, sillä joukkueen puolustuspeli oli hyvin väsyneen näköistä erityisesti Carolina-ottelussa. Joukkue on totuttuun tyyliin takonut tällä kaudella maaleja kovalla tahdilla, mutta samaan aikaan myös oma maaliverkko on heilunut kovalla tahdilla. Nyt Capitalsille tarjoutuu loistava mahdollisuus omien vahvuuksien eli aktiivisen hyökkäyspelin
kautta voittamiseen, kun vieraaksi saapuu väsytetty ryhmä.

Wild on ollut viime aikoina kovassa vireessä. Joukkue on voittanut peräti kahdeksan edellistä ottelustaan. Marc-Andre Fleury on sopeutunut joukkueen maalille loistavasti, mutta myös hän on väsytetty tiukasta Carolina-ottelusta. Vieraskaukalo ja Capitalsin aktiivisuus tulevat varmasti aiheuttamaan Wildille ongelmia, joukkueen hyvästä vireestä huolimatta. Tiukka Carolina-ottelu ja lentomatka tulevat varmasti verottamaan Wildin iskukykyä. Wild oli myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa vaikeuksissa Capitalsin hyökkäyksen käsittelyssä.

Wild on kahdesta joukkueesta ehdottomasti paremmassa vireessä. NHL:ssä back-to-back-vierasotteluiden vaikeus on kuitenkin dokumentoitu vuosien ajalta. Kun yhdistetään Wildin rasitukseen Capitalsin usean päivän lepo ja joukkueen aktiivinen pelitapa, Uhmapelaajat uskoo kyseisen kohtaamisen etenevän kotijoukkueen komennuksessa. Pelivalinnaksi nostetaan Capitalsin voitto varsinaisella peliajalla (1X2).