NHL su 02.01. klo 22:00

Washington Capitals - New Jersey Devils

Auttoiko peräkkäiset voitot Devilsiä saamaan uuden vaihteen päälle?

Lätkäfanit pääsee päättämään viikonlopun mainiolla kattauksella NHL:ää, kun tarjolla on maailman parasta jääkiekkoa alkuillasta lähtien. Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Washington Capitals saa vieraaksi ajoittain pahastikin korpivaelluksella olleen New Jersey Devilsin. Vaikka Washington on ennakkosuosikki, näkee Uhmapelaajat vierasjoukkueen houkuttelevana kohteena.

Washington palasi tauolta ensin katkaisten Nashville Predatorsin seitsemän ottelun voittoputken ja heti perään Detroit Red Wings kaatui vieraissa lukemin 3-1. Ottelu Detroitia vastaan antoi hyvän esimerkin Washingtonin vaarallisuudesta kahdella tapaa – vaikka ottelu oli itsessään melko vaisu, käytti poissaoloista kärsinyt puolustus Detroitin tehottomuuden hyödyksi eikä se tarjonnut mitään ilmaiseksi. Sen lisäksi hyökkäys ei tahtonut kunnolla lähteä rullaamaan, mutta kukapa muukaan kuin Alexander Ovechkin nousi loppumetreillä sankariksi kahdella osumalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Devils puolestaan ajautui loppuvuodesta todella vaikeaan tilanteeseen, jossa tappioita tuli ilta toisensa jälkeen, alakerta ei kestänyt ja edes pienen marginaalin matsit ei pomppinut suotuisasti. Mutta mikä tärkeintä, tauon jälkeen Devils palasi kaukaloon hyvällä ilmeellä ja vuosi vaihtui kahden voiton kera. Ensin Buffalo kaatui vieraissa lukemin 4-3 ja perään Edmonton Oilers taipui maali-iloittelun jälkeen jatkoajalla lukemin 6-5.

Kokoonpanojen osalta molemmissa leireissä on hieman epäselvyyttä. Detroitia vastaan Washingtonilta oli sivussa pitkäaikaispotilaan Anthony Manthan lisäksi hyökkääjät Daniel Sprong ja Lars Eller sekä maalivahti Vitek Vanecek. Puolustuksesta sivussa oli peräti kolme pelaajaa: Martin Fehervary, Nick Jensen ja Justin Schultz. Devilsiltä sivussa on ollut muun muassa maalivahdit Jon Gillies ja Jonathan Bernier sekä hyökkäyksestä Jimmy Vesey ja Tomas Tatar.

Washingtonin on ollut joukkueista parempi eikä sitä käy kiistäminen, mutta kohonneen itseluottamuksen myötä Devilsin on aika alkaa lunastamaan niitä odotuksia, joita sille kauden alla asetettiin. Kuten viime otteluissa nähtiin, Devils pystyy tekemään hyökkäyspäässä tuhoa. Nyt vaan alakerran on otettava itseään niskasta kiinni, jotta minkäänlaisia pudotuspelihaaveita voi pitää yllä. Kokoonpanot on elänyt viime aikoina runsaasti, mutta tässä kohtaa Devilsin lopulliselle voitolle tarjottuun 2,95 kertoimeen on syytä iskeä kiinni maltillisella panoksella!

10 euroa pelirahaa