NHL la 25.02. klo 20:00

Washington Capitals - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ahdinko syvenee ja pudotuspelipaikka on karkaamassa käsistä – pystyykö Washington haastamaan Rangersin, vai onko luvassa jälleen lisää pettymyksiä?

Lauantaina NHL:ssä on jälleen kiekkoviihdettä tarjolla alkuillasta alkaen ja tällä kerralla katseet käännetään kohti Washington Capitalsin ja New York Rangersin välistä kohtaamista. Siinä missä Rangers käy kamppailua konferenssin kärkijoukkueita vastaan, on Washington melkoisessa syöksykiidossa ja tätä tahtia joukkue saa heittää hyvästit pudotuspelipaikalle.

Washington on todellisessa vaarassa jäädä ulos pudotuspeleistä ja tällä hetkellä esitykset ei lupaa hyvää. Isännät on hävinnyt nyt kuusi ottelua putkeen saamatta ainuttakaan pistettä ja matseista peräti viisi se on päässyt pelaamaan kotiyleisön edessä. Viimeisimpänä Anaheim kävi hakemassa voiton lukemin 2-4, vaikka toki maalipaikoissa Washington oli odotetusti edellä. Tehottomuus on noussut ongelmaksi eikä Alexander Ovechkinin paluu kokoonpanoon tilannetta parantanut. Ovechkin on kaikki kaikessa tehojen suhteen ja hänellä on peräti 19 maalia takana tulevaa Marcus Johanssonia enemmän.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mike Vogel

@VogsCaps
#Caps' losing streak stretches to six straight -- all in regulation -- as they fall to Ducks, 4-2. #CapsDucks

Rangers on nyt vahvan jakson jäljiltä hävinnyt kolme kertaa peräkkäin. Ensin Calgary vei voiton varsinaisen peliajan jälkeen ja perään Winnipeg sekä Detroit tylsytti Rangersin hyökkäyspelaamisen. Tovin aikaa Rangers takoi maaleja todella kovalla tahdilla, joten palautus maan pinnalle oli odotettavissa ennemmin tai myöhemmin. Nyt Rangers pääsee matsiin kuitenkin siinä mielessä hyvistä asetelmista, että loukkaantumisrintamalla ei sen suurempia huolia pitäisi olla ja Washington ei vastustajana tällä hetkellä kaikista kovin ole.

x - New York Rangers

@NYRangers
“Obviously we’re not happy. Think about it, be upset about it tonight + get ready to go on Saturday.”

More Mika: youtu.be/71_HxTx4QJg
Jimmy: youtu.be/AwRFOXFrU-Q
Troubs: youtu.be/gR7ELZgCZLk
Coach Gallant: youtu.be/IMYuMn6qWp0

Isäntien ahdinko sen kuin vain syvenee ja Uhmapelaajat lähtee hakemaan lapulle vierasvoittoa. Washingtonin tilanne on vaikea ja lisäksi puolustuksesta Dmitry Orlov kaupattiin Bostoniin. Rangers on muutaman ottelun joutunut kamppailemaan tehottomuuden kanssa, mutta eiköhän verkot ala kohta taas heilua, sillä tappioista huolimatta Rangers onnistui Detroitia ja Winnipegiä vastaan laukomaan yhteensä peräti 82 kertaa vastustajan maalia kohti.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Rangersille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – New York Rangers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.