NHL to 07.04. klo 02:30

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning

Heiluuko Capitalsin maaliverkko jälleen tiuhaan tahtiin, kun Tampa saapuu joukkueen vieraaksi?

Viime aikoina heikosti esiintynyt Washington Capitals saa vieraakseen niin ikään ailahtelevaisesti esiintyneen Tampa Bay Lightningin. Kotijoukkue Capitals on kahdessa edellisessä ottelussaan onnistunut maalinteossa vain kahdesti, kun samaan aikaan joukkueen oma maaliverkko on heilunut peräti 11 kertaa. Myös Tampa on kärsinyt tappion kahdessa edellisessä ottelussaan, mutta joukkueen pelaaminen on ollut kokonaisuudessaan vahvempaa.

Itäisen konferenssin viimeiselllä pudotuspelipaikalla majaileva Capitals on ollut viime otteluissaan heikko kentän jokaisella osa-alueella. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut halutonta ja laiskaa. Samaan aikaan Capitalsin puolustuspelaaminen on ollut todella sekavaa. Kun vielä joukkueen maalilla Vitek Vanecek ei ole pystynyt pysäyttämään edes rantapalloa, ei Capitalsin viime aikaista iskukykyä voi pitää suurena yllätyksenä. Lähtökohtia tulevaan otteluun ei helpota, että Tampa on vienyt nimiinsä molemmat joukkeiden keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Myöskään Tampan kausi ei ole ollut aiemman kahden kauden tapaista ruusuilla tanssimista. Itäisen konferenssin viidennellä sijalla majaileva joukkue on kärsinyt tappion kahdessa edellisessä ottelussaan. Toronto Maple Leafsille kärsittyä 2–6-tappiota lukuun ottamatta Tampa on kuitenkin kerännyt pisteitä viidestä edellisestä ottelustaan, joista voittoja on kertynyt neljä. Vaikka Tampan hyökkäyspelaaminen ei olekaan ollut tällä kaudella viime kausilta tuttua tykitystä, löytyy joukkueesta reilusti maalintekovoimaa kaatamaan ontuva Capitals.

Capitalsin kausi on ollut kokonaisuudessaan vaikea, eikä joukkue ole osoittanut merkkejä paremmasta, päinvastoin. Tampa on monipuolinen ja laadukas ryhmä ja joukkue on esiintynyt hyvin nimenomaan Capitalsia vastaan myös tällä kaudella. Kun huomioidaan Capitalsin viimeaikainen vire Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle Tampan voiton varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa