NHL ma 25.04. klo 02:00

Washington Capitals - Toronto Maple Leafs

Palaako Leafs voittojen tielle Capitalsin vieraana?

Tällä kaudella todella ailahtelevaisesti esiintynyt Washington Capitals saa vieraakseen itäisen konferenssin kärkikahinoihin nousseen Toronto Maple Leafsin. Joukkeiden edellisessä kohtaamisessa Leafs murskasi Capitalsin peräti 7–3-lukemin. Lefs on vienyt nimiinsä joukkueiden molemmat kohtaamiset tällä kaudella. Kanadalaisryhmä lähtee kuitenkin tulevaan otteluun vaikeammista asemista. Leafs hyppää kaukaloon toistamiseen reilun vuorokauden sisällä kuluttavan Florida Panthers-vierasottelun jälkeen. Lentomatkan lisäksi Leafsia rasittavat loukkaantumishuolet. Lisäksi joukkuetta tällä kaudella reppuselässään kantanut Auston Matthews on kärsinyt loukkaantumisesta.

Capitalsin kauteen on mahtunut hyviä ja huonoja jaksoja. Viime aikoina joukkue on kuitenkin kerännyt pisteitä hyvällä tahdilla. Edellisessä yhdeksässä ottelussaan Capitals on jäänyt pisteittä vain kerran. Joukkue on napannut pisteitä erityisesti hyökkäyspelaamisensa turvin, mutta Capitalsin kannalta äärimmäisen positiivista on, että joukkueen maalilla Vitek Vanecek on pystynyt nostamaan tasoaan. Capitals hyötyy tulevassa ottelussa erityisesti asioista, joista Leafs kärsii. Joukkue pääsee kotikentälleen hyvin levänneenä, kun taas Leafs saapuu otteluun lentomatkan ja back-to-back-ottelun rasittamana.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta Leafs on pystynyt venymään hyviin suoritukseen. Auston Matthewsin loukkaantuminen jätti ison loven Leafsin hyökkäykseen. Matthews palasi kokoonpanoon Panther-ottelussa, mutta loukkaantuminen ei voi olla näkymättä supertähden otteissa. Leafs elää täysin loistavan hyökkäyspelinsä kautta. Joukkueen koko sarjan tehokkain ylivoimaprosentti on ollut iso tekijä Leafsin menestyksen taustalla. Back-to-back-vierasottelut ovat kuitenkin ollut historiallisesti kaikille joukkueille vaikeita. Lefasia rasittavat jo valmiiksi useat loukkaantumiset ja erityisesti joukkueen puolustuskalusto tulee olemaan ison rasituksen alaisena. Tästä nähtiin esimerkki Tampa Bay Lightningin vieraana, kun kotijoukkue takoi peräti kahdeksan osumaa Leafsin verkkoon.

Capitals pääsee otteluun huomattavasti tuoreempana ja ehjempänä. Leafs on kovan rasituksen alla sekä pelitahdin että loukkaantumisten puolesta. Capitals on myös parantanut otteitaan joukkeiden edellisistä kohtaamisista, joten kotijoukkueelta voi odottaa parempaa esitystä. Uhmapelaajat uskoo Capitalsin etujen kantavan joukkueen voittoon tulevassa ottelussa ja pelivalinnaksi nostetaan Capitalsin voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa