NHL ma 09.01. klo 00:00

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Patrik Laineen peli-ilme on säälittävä – Aleksandr Ovetshkin ja kumppanit antavat pian isän kädestä

Washington Capitals kohtaa ensi yön NHL-kierroksella Columbus Blue Jacketsin. Ottelussa on aivan omanlaista juhlahumua, kun Caps saa isoja vahvistuksia sairastuvalta. Columbuksen pitäisi olla helppo pala kotiyleisön edessä nautiskeltavaksi. Odotammekin Washingtonin selvänumeroista voittoa.

Niclas Bäckström ja Tom Wilson palaavat Washingtonin kokoonpanoon lähes vuoden tauon jälkeen. Bäckström on paljon kaivattu ykkössentteri Aleksandr Ovetshkinin rinnalle, kun taas Wilson tuo kamppailu- ja maalintekovoimaa alempiin ketjuihin. Washington on pärjännyt erinomaisesti myös ilman kaksikkoa. Viimeisistä kymmenestä ottelusta Washington on napannut seitsemän voittoa. Vain kerran Caps on jäänyt kokonaan ilman pisteitä.

Mike Callow

@Mike_Callow
#Caps, best team in the league the past month, getting Backstrom AND Tom Wilson back?! Going to go something like this I think

Columbuksen meno on ollut aivan päinvastaista. Kymmenestä viime ottelusta on tullut kaksi voittoa. Niistä viimeisin tuli Carolina Hurricanesia vastaan rankkareilla, kun Joonas Korpisalo oli liekeissä maalissa ja tulokashyökkääjä Kirill Marchenkon hattutemppusuonenveto pelasti Columbuksen. Ykköstähdet Patrik Laine ja Johnny Gaudreau pelasivat aivan päin persettä. Mikä on tähtien ja koko Columbuksen peli-ilme, kun joukkue joutuu lähtemään heti seuraavana päivänä ja väsyneenä Washingtonin kimppuun?

The CBJ Center

@CBJcenter
A player deserving more recognition as of late is Joonas Korpisalo even if it does not always translate into a win. Including tonight, here are his last 5 games.

39/42 for .929
30/33 for .909
27/28 for .964
34/36 for .944
17/18 for .944

147/157 for .936 in his last 5 games.

Washingtonilla on kotietu, lepoetu ja materiaalia etu. Mitä vielä voi toivoa? Lähdemme ottamaan kunnolla näkemystä, ja pelivalintamme on, että Washington voittaa ottelun -2 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Capitals voittaa vähintään kolmen maalin erolla esimerkiksi 3-0, 4-1 tai 8-1 numeroin.