NHL ti 25.01. klo 02:00

Washington Capitals - Vegas Golden Knights

Jatkuuko Ovetshkinin ja Capitalsin hurja maalitahti?

Ensi yönä NHL:ssä on tarjolla todellista herkkua, kun Washington Capitals kohtaa Vegas Golden Knightsin. Vastakkain on kaksi aivan NHL:n kärkipään hyökkäyskalustoa. Odotamme, että kumpikin joukkue mättää taas hyvän määrän maaleja, joten pelivalintamme on, että ottelun kokonaismaalimäärä on yli 5,5. Veto siis osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 7-4 loppulukemiin.

Washington Capitalsista ei voi puhua ottamatta esiin Aleksandr Ovetshkinia. Venäläistykki on kovemmassa iskussa kuin vuosikausiin. Hän johtaa tällä hetkellä NHL:n piste- sekä maalipörssiä! Kaikki tuntevat Ovetshkinin tulisen lämärin, mutta hänen pelinsä on muutenkin ottanut kypsemmällä iällä ison harppauksen eteenpäin. Ovetshkinin lisäksi Capitalsin hyökkäyksestä löytyy muutenkin runsaasti tulivoimaa. Ei olekaan ihme, että joukkueen neljästä viime pelistä kolmessa on tehty yli viisi maalia. Ainoassa poikkeuksessa maaleja syntyi tasan viisi.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Vegasin hyökkäyksestä samanlaisia supertähtiä ei löydy, kun Jack Eichel, Mark Stone ja Max Pacioretty ovat sivussa. Silti Vegasilla on edellään kaksi todella tehokasta hyökkäysketjua, jotka aiheuttavat vastustajalle harmia illasta toiseen. Kaikissa Vegasin kolmessa viime ottelussa on tehty yli viisi maalia. Yksi syy isoihin maalimääriin on myös Vegasin maalivahtipeli. Robin Lehner ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan. Ruotsalaisvahti on saanut hieman painoa lisää kesän aikana, eikä suoritusvarmuus ole samalla tasolla kuin ennen. Hänen torjuntaprosenttinsa on 90,3. Lukema on kelvoton Vegasin kovan puolustuksen takana.

Washington ja Vegas ovat viime aikoina sekä tehneet että päästäneet paljon maaleja. Mielestämme kerroin on enemmän kuin riittävä yli 5,5 kokonaismaalimäärälle, mutta perustellusti rahat voi laittaa myös yli 6.5 maalin kokonaismäärälle, jos haluaa lisää riskiä. Joka tapauksessa kannattaa ehdottomasti avata pelitili 22Betille. Ei tarvitse kuin tehdä nopea vilkaisu sivuston NHL-pelien kertoimiin, niin kiekkobetsaaja huomaa löytäneensä itselleen uuden kodin. Ei muuta kuin ekaa vetoa sisään!

10 euroa pelirahaa