ke 01.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washington WTA: Jennifer Brady – Natalia Vikhlyantseva | Murtovoittoinen ottelu tiedossa

Washingtonin WTA-turnaus pelataan kovalla alustalla eli syöttöjen merkitys nousee massaan verrattuna. Turnauksen ensimmäisellä kierroksella vastakkain asettuu kaksi keskivertosyöttäjää, joten murtoja voidaankin näiltä naisilta odottaa, sillä syötön laadusta huolimatta yleispelaaminen on hyvällä tasolla.
Jennifer Brady majailee WTA-rankingin sijalla 70. Brady tunnetaan enemmänkin nurmipelaajana kuin kovan pohjan spesialistina. Syöttäminen Bradylla on keskivertoa heikompaa, ja ykkönen osuukin ruutuun reilun 50 prosentin teholla. Ykkössyötön voittaminen on monesti kovan työn takana, mutta voittoprosentti pysyy kuitenkin 60 yläpuolella. Kakkossyöttö sakkaa monesti, ja kaksoisvirheitäkin tulee tolkuton määrä. Alle puolet Bradyn kakkossyötöistä on voitollisia, eli ykkösen pitäisi ruutuun osua huomattavasti paremmin, mitä on totuttu näkemään.
Brady on viimeksi pelannut kovalla pohjalla maaliskuussa, kun hän hävisi Miamin WTA-turnauksessa Zarina Diyasille. Tätä ottelua voi hyvin käyttää esimerkkinä Bradyn tasosta, sillä se eteni lähes samanlaisella kaavalla, mitä häneltä on totuttu näkemään. Bradyn ykkönen onnistui 56 prosenttisesti, ja voitollisia ykkösiä oli 64%. Kakkossyötöistä voitollisia oli jopa 49%, mikä on jopa parempi, mitä hänellä normaalisti kakkossyötöllä on. Tilastostakin voi jo arvata, että murtoja nähtiin tässä ottelussa, ja Brady suoritti näistä neljä. Diyas teki kuitenkin sen ratkaisun tässäkin murtamalla Bradyn syötön viisi kertaa.
Bradyn taso on pysynyt lähes samana eli tuskin hän saa tilastoa kaunisteltua ensimmäisessä ottelussaan kovalla alustalla kevään jälkeen. Bradyn syöttö on vähän mitä on, mutta yleispelaaminen on kuitenkin hyvällä tasolla. Tällä kertaa vastassa on samantyyppinen pelaaja, joten Bradyn saumat paranevat huomattavasti.
Natalia Vikhlyantseva on WTA-rankingin sijalla 102. Vikhlyantseva ei ole oikeastaan minkään alustan spesialisti, vaan keskikastin peruspelaaja. Vikhlyantsevan syöttö on Bradyn kanssa samalla tasolla, ja tilastokin on hyvinkin samanlainen. Vikhlyantsevan ykkössyöttö onnistuu myöskin reilun 50% teholla, ja kaksoisvirheitä tulee enemmän kuin laki sallii. Kakkossyöttö on voitollinen noin 43% todennäköisyydellä, ja ykkönen puolestaan reilun 60 prosentin teholla. Murtoja Vikhlyantseva onnistuu kuitenkin suorittamaan hyvän yleispelaamisen ansiosta, ja tällä kertaa hommasta tulee helpompaa, kun vastustajan syöttö on samalla tasolla kuin oma.
Viimeisimmän ottelun kovalla kentällä Vikhlyantseva pelasi myöskin Miamin WTA-turnauksessa maaliskuussa. Vastustajana ottelussa toimi Venus Williams, joka voittikin ottelun 2-0. Ottelussa suoritettiin jopa 10 murtoa, joista Vikhlyantseva suoritti neljä, ja Williams puolestaan kuusi. Williams hoiteli molemmat erät yhden murron turvin, mutta työn takana se kuitenkin oli. Vikhlyantsevan tulisi parantaa tasoaan huomattavasti, mikäli haluaisi helpolla päästä. Ongelmana on kuitenkin sama, mitä Bradylla eli taso on pysynyt lähestulkoon samana, kun verrataan kevään karkeloihin.
Syöttö sakkaa siis molemmilla, ja näin ollen voimme murtoja todella odotella. Live-vedonlyöntiin kannattaa mennä kyttäilemään mahdollisia murtopaikkoja, ja isolla kertoimella erävoittoja. Ottelusta voidaan ennakoida jopa kolmieräistä, eli pelioveri lähtee lapulle prematch-vetona. Tämän lisäksi luotamme enemmän venäläisen tekemiseen, eli napataan myös loistavalla kertoimella Vikhlyantsevan voittoa lapulle!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ