Valioliiga la 04.12. klo 19:30

Watford - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Iso, paha ja terve Manchester City tulee kylään — Watfordin kuormitus alkaa olemaan liikaa!

Bruuuhhh. Tämä ei ole edes hauskaa. Manchester City tulee olemaan pelottavan hyvä Watfordia vastaan. Watfordin ukkojen kuormitus kasvaa ja loukkeja tulee. Samalla on hemmetin monta Cityn pelaajaa kuntoutuneet, joten on aika mennä asiaan.

Adam Masina on uusin lovi Watfordin suhteen, mikä tarkoittaa, että Danny Rose ilman sen isompaa pelituntumaa tulee tuuraamaan. Okei. Liikkuuko jalat enää tarpeeksi hyvin seinäsyöttöjen peittämisessä?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Man Cityllä on takaisin Kevin De Bruyne, Phil Foden, Jack Grealish, Kyle Walker, Ilkay Gündogan sekä Aymeric Laporte. Kelpo pelimiehiä.

Manchester City

@ManCity
It had to be this strike! 🚀

Your @nissansports Goal of the Month for November is...

#ManCity

Watford sai Chelsean pidettyä hyvin poissa tonteilta, mutta Chelsealla ei käytännössä ollut keskikenttää, ja Saul otettiinkin vaihtoon.

Tilanne on kuitenkin se, että Watfordia on nyt kuormitettu todella rajusti, ja City pääsee pelaamaan tuoreilla jaloilla. Paine tulee olemaan liikaa Watfordille, ja he eivät tule pääsemään totutun tehokkaasti kontraamaan.

Lapulle lähtee siis Manchester City yli 2.5 maalia, eli team total. Tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin -2 ah, Watford saanee kuitenkin jotain saumoja ja jos matsi on 0-2 Citylle, niin voisi kyllä kuvitella saumoja kolmanteenkin aukeavan + game-state ja Watfordin tarve siinä tapauksessa maalille.

Panoskoko on sellainen 3,5/5

Boksin ylimiehitys ja cutback szn ??

Chelsea FC

@ChelseaFC
Mason Mount, Mount, Mount. 🎶