Valioliiga la 20.11. klo 17:00

Watford - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester United tarvitsee akuutisti voittoa Watfordista — yksi vedonvälittäjä on ottanut rohkeita positioita!

Make it or break it. Tämä on ehdottomasti yksi niistä otteluista Manchester Unitedin tämän kauden osalta. Vaikka Watford ei ole A-luokan vastustaja, niin on tästä saatava tavalla tai toisella täydet pisteet.

Claudio Ranierin valmentama Watford onnistui kääntämään Everton pelin voitoksi, mutta muuten on hänenkin alaisuudessaan tulokset olleet melko synkkiä. Mennään asiaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Watfordilla on sivussa: Ken Sema, Juraj Kucka, Peter Etebo sekä Christian Kabasele. Ei tietenkään mitään maailmanluokan ukkoja, mutta pientä painoarvoa on annettava. Entä United?

Manchester United

@ManUtd
Let's do this, @Cristiano! 💪

#MUFC | #WATMUN

Punaisilla paholaisilla on enimmäkseen epävarmuutta ilmassa. Edinson Cavani ja Paul Pogba ovat sivussa, ja Scott McTominay sekä Luke Shaw ovat hieman epävarmoja matsiin.

McTominay on ilmeisesti kuitenkin taas terveenä flunssan jälkeen, ja Shawn pelaaminen liittyy enemmän aivotärähdys/päävamma protokollaan.

Ole Gunnars Solskjaer ja United ovat saaneet kerätä pasmojaan surkeiden tuloksien jälkeen ja tänään on joukkueen luotava momentumia ennen tärkeää Mestarien liigan peliä tiistaina.

Tällä kertaa tarjoaa Coolbet hieman markkinasta eroavia näkemyksiä, mikä on aina suotava asia. Lapulle siis:

Manchester United -1 ah sekä Manchester United tekee yli 2 maalia (tasan kahdesta panos palautuu). Hienoa, että joku vedonvälittäjä on eri mieltä. Se tarkoittaa maistuvia pelejä teille!

Manchester United

@ManUtd
Youngy at the double ✌️

#WATMUN 🔜

#MUFC