Championship ma 01.08. klo 22:00

Watford - Sheffield United

Watford totuttelee elämään toisella sarjatasolla!

Championshipin ensimmäinen kierros laitetaan pakettiin Watfordin ja Sheffield Unitedin välisellä ottelulla. Molempien on veikattu tällä kaudella tavoittelevan nousupaikkoja. Watford teki visiitin Valioliigaan, josta putosi keväällä. Sheffield United puolestaan sijoittui Championshipissä viime kauden päätteeksi viidenneksi. Joukkueiden valmius uuteen kauteen joutuu maanantaina siis kovaan puntariin.

Watford nimesi putoamisensa jälkeen uudeksi käskijäksi Rob Edwardsin, joka aiemmin johti Forest Greenin League Twon mestariksi. Putoamisen jälkeen pakka voi vielä revetä ja esim. Ismaila Sarria ja Emmanuel Dennisiä voivat odottaa siirrot. Joukkueen harjoitusottelut sujuivat vaihtelevasti. Avauksessa Daniel Bachmann ottanee torjuntavastuun. Seurassa ei ole kaikkein kärsivällisin omistajakunta, mutta Edwardsin soisi saavan jonkunlaisen työrauhan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sheffield United oli viime vuonna jo solidi play off-joukkue, ja täksi vuodeksi joukkue tuntuisi vielä jopa hieman vahvistuneen. Myös Bladesin pre-season sujui aika vaihtelevasti, sillä tappioita tuli alempien sarjojen joukkueille. Paul Heckingbottomilla on jo kauden alussa käsissään muutama loukkaantuminen. Lisäksi Billy Sharpin ja Oli McBurnien pelikunto ratkeaa pelipäivänä. Isäntien kokoonpanotilanne on oleellisesti parempi.

Vedonlyönnillisesti ottelu ei kuulu kaikkein helpoimpiin – molemmilla joukkueilla on vahvat alakerrat, joten lähdetään liputtamaan vähämaalisuuden puolesta. Odotettavissa on tiukka taisto, eikä maaliodottama ole mitenkään katossa.

 


MrGreen antaa kympillä täysin järjettömät edut!

  • 100% bonus
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin

Pelaa >>>


 

10 euroa pelirahaa