Valioliiga la 01.01. klo 17:00

Watford - Tottenham

Repaleinen Watford yrittää selviytyä Tottenhamia vastaan, mutta onko mitään tehtävissä?

Watfordin tilanne Valioliigassa on todella synkkä ja seuraavana joukkueen pitäisi jotenkin selviytyä ottelusta Tottenhamia vastaan. Vierailija pelaa yhä ilman tappioita tuoreen valmentajansa alaisuudessa ja on eittämättä löytänyt peli-ilonsa. Edellisellä kierroksella tuli hieman yllättävä pistemenetys, mutta kokonaisuutena joukkue pelasi todella vakuuttavasti joulukuussa.

Tottenhamin pelaajatilanne on erinomainen suhteessa nykymenoon Valioliigassa. Koronatartuntojen rypäs kohtasi pohjoislontoolaislontoolaisia ensimmäisten joukkueiden joukossa, eikä sairastapauksia tällä hetkellä ole. Giovani Lo Celso sekä Steven Bergwijn ovat sivussa Cristian Romeron ja Ryan Sessegnonin lisäksi, mutta muita poissaoloja ei ole.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jos pääsee Tottenham uuteen vuoteen lähes parhaalla kokoonpanollaan, samaa ei voi sanoa vaikeuksissa rypevästä Watfordista. Koko kaudella ainoastaan neljä ottelua voittanut ja yhden tasatuloksen pelannut ryhmä on tällä hetkellä viiden tappion putkessa, joka saanee jatkoa lauantaina. Erityisesti alakerrassa on sellaisia miehiä sivussa, joita ei ole alkuunkaan helppoa korvata. Edellisessä ottelussaan joukkue hävisi West Hamille lukemin 1–4.

Watfordilta puuttuvat ykkösmaalivahti Ben Foster, topparit Christian Kabasele ja Nicolas N’Koulou sekä laitapuolustajat Kiko Femenia ja Danny Rose. Keskisektorillakin on pahoja puutteita, kun pitkään sivussa olleen Peter Etebon lisäksi myös Tom Cleverley on loukkaantuneena. Hyökkäyspäässä tärkeä pelote Ismaila Sarr puuttuu kokoonpanosta.

Vaikka Tottenham kärsi edellisellä kierroksella hivenen yllättävän pistemenetyksen 1–1-tasapelillä Southamptonin vieraana, ei sillä pitäisi olla mitään ongelmaa repaleisen Watfordin kanssa. Tärkeimmät pelaajat ovat vierailla kunnossa ja isäntien tappioputkelle on tiedossa jatkoa. Pelivalinnaksi otetaan Tottenhamin voitto vähintään kahdella maalilla (Tottenham -1). Jos vierailija kuitenkin voittaisi ainoastaan yhdellä osumalla, panos palautuisi ja kohde mitätöityisi.

10 euroa pelirahaa