Valioliiga ti 28.12. klo 17:00

Watford - West Ham

Watford tai West Ham ilman riisiä?

Lähes kolmen viikon tauon jälkeen Watford palaa Valioliigaviheriöille tiistaina, kun he toivottavat West Hamin tervetulleeksi Vicarage Roadille. Kahden joulu-ottelun peruuntumisen takia ei Hornetsilla ole yhtään pistettä sitten marraskuun, kun taas vierailijat ovat keränneet vain viisi, viimeisestä seitsemästä ottelustaan.

Tämä ottelu on siis lievä mysteeri, mutta mennään asiaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Michail Antonio teki paluun nurmille, ja onnistui heti maalinteossa. Voisi kuvitella, että jässikkä avaa kärjessä ja Jared Bowen palaa laidalle. Isoimmat huolet Hammersilla on alakerrassa, koska sivussa ovat: Angelo Ogbonna, Kurt Zouma sekä Aaron Cresswell. Tähän kylkeen on vielä Declan Rice sivussa korttitilin täyttymisen takia.

Watfordin merkittävimmät poissaolot lienevät Ismaila Sarr sekä Ben Foster.

Tästä pitäisi tulla melko vauhdikas matsi ja West Hamilla lienee kolme uutta kasvoa avauksessa verrattuna Southampton matsiin. Watford haluaa enimmäkseen edetä melko suoraviivaisesti mikä tekee tästä match-upista kiinnostavan.

Lapulle tarttuu tästä melko ohuella yli 2.5 maalia. Ikävä kyllä on matsi todella hyvin hinnoiteltu ainakin omaan makuun. 1-1 on myös uhka, joten totalsia ei passaa tykittää bulilla. Ei voi pakottaa, jos ei ole tarjolla.

Hieman kiinnostaa Watford +0.5, mutta ei missään nimessä tarpeeksi ennen kuin näkee kuinka hyvin Hammersin jalka liikkuu. Sama pätee toki Watfordiin. Tauko on ollut pitkä. Maaleja pitäisi kuitenkin tulla.

Samalla kannattaa avaa pelitili Coolbetille

Miksi? Ensinnäkin kannattaa ottaa aivan hemmetin bueno bonari talteen. Need I say more? Okei, kertoimet ovat aina kilpailukykyiset. Ei mitään pelleilyä tai funny business. Coolbet on aina luotettava lafka!

Kun voitat Uhmapelaajien tipseillä fyrkkaa, niin saat myös voitot ulos.

10 euroa pelirahaa