PDC to 15.12. klo 23:00

Wattimena J. - Rafferty N.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurjaa touhua! Dartsin mestaruuskaboissa monsterikerroin! – Mahdollisuus nelinkertaistaa rahat!

Dartsin vuoden 2022 maailmanmestaruuskisat starttaavat 15. päivä joulukuuta eli kuluvan viikon torstaina. Luvassa on kolme viikkoa kovatasoista tikanheittoa, jonka päätteeksi 3. päivä tammikuuta kruunataan vuoden 2022 PDC World Championship -turnauksen mestari. Maailman kovatasoisimmat nimet ovat tuttuun tyyliin saaneet vapaalipun seuraavalle kierrokselle, joten avauskierros ei tarjoile aivan niin kovatasoisia otteluita. Vedonlyönnin arvoisia otteluita löytyy kuitenkin rutkasti.

Avauspäivänä pelataan kolme ottelua. Näistä viimeisenä klo: 23:00 starttaa Jermaine Wattimenan ja Nathan Raffertyn välinen ottelu. Avauskierroksen ottelut pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla eli voittoon vaaditaan kolme pelivoittoa. Ottelussa hypätään Wattimenan puhtaan 3-0 -voiton kelkkaan. Herra on pelannut erinomaisesti viime aikoina voittaen monia kovatasoisia vastuksia ja haastaen jopa maailman kärkinimiä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelun kerroinasettelusta löytyy valueta myös Raffertyn -1,5 tasoituksen puolesta, mutta koska joulun alla saa hieman revitellä, napataan lapulle todellinen kerroinmonsteri. Wattimenan 2,5 pelin minusmerkkiselle tasoitukselle eli Suomeksi sanottuna Wattimenan 3-0 -voitolle tarjotaan nimittäin 4,25 -kerrointa. Se kelpaa lapulle erinomaisesti.

Wattimena on kokeneempi heittäjä sekä tällä hetkellä selvästi paremmassa formissa, kuin vastapuolen nuorukainen. 3-0 -voiton kertoimessa on ilmaa hurjasti, ja sitä lähdetään hakemaan tuttuun tyyliin – uhmakkaasti.

PDC Darts

@OfficialPDC
7️⃣ DAYS TO GO!

Just a week to go now until sport's biggest party gets underway! 😍

Who's excited?