pe 07.07. klo 20:00

Wawrinka - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wawrinkan tähdenlento on ohi! Kuinka pahasti Novak Djokovic kouluttaa toista vanhemman polven pelaajaa?

Stanislas Wawrinka (ATP 88.) saattoi pudottaa jatkosta Emil Ruusuvuoren ja Tomas Etscheverryn, mutta seuraava haaste on jo mahdoton. Mestaruuttaan puolustava ja samalla kahdeksatta Wimbledon-titteliään metsästävä maailmanlistan kakkonen Novak Djokovic on ollut erinomaisessa vireessä. Sekä Pedro Cachin että Jordan Thompson ovat jääneet ilman ensimmäistäkään erävoittoa.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla lunastat 25€ ilmaisvedon Wimbledoniin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Djokovicilla on tällä kaudella mahdollisuus tehdä historiaa voittamalla kaikki tärkeimmät kilpailut. Mies on voittanut jo kauden kaksi ensimmäistä Grand Slam -turnausta eli Australian avoimet ja viimeisimpänä Ranskan avoimet. Wimbledonin jälkeen kisakalenterissa on jäljellä enää US Open, joten lainkaan mahdottomalle tämä ei näytä. Tällä hetkellä serbialaislegenda on huippuvireessä ja erittäin vaikeasti kaadettavissa – jopa yhden erän voittaminen 36-vuotiasta supermiestä vastaan jää valtaosalla vastustajista haaveeksi.

Tasaisuus ja kestävyys ovat aina olleet Novak Djokovicin avaimia voittoihin ja samalla reseptillä on jatkettu. Tällä hetkellä serbialainen ei luovuta lainkaan omia syöttöjään vastustajalle ja konkari on nakuttanut parilla ensimmäisellä kierroksella yhteensä peräti 21 ässää, mikä ei ole aivan tavanomaista Djokovicia. On äärimmäisen vaikeaa uskoa, että huippuvireinen serbialinen voisi taipua kenellekään ennen finaalia – ainakaan Wawrinkalla ei perjantaina pitäisi olla mitään mahdollisuuksia.

On selvää, että sveitsiläisen parhaat ajat ovat kaukana takana päin. Toki mieheltä löytyy monipuolisuutta ja tämä tuntee Djokovicin pelitavan, mutta kuilu pelaajien välillä on paisunut viime vuosina. Tämän ottelun pitäisi olla nopeasti taputeltu maailmanlistan kakkosen hyväksi. Pelivalinnaksi maistuu alle 30,5 peliä -kohde (Pelit yhteensä – alle 30,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.