UHMAPELAAJAT pe 09.12. klo 15:00

Wawrinka - Medvedev

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pahin mahdollinen vastustaja! Selättääkö Medvedev nemesiksensä vai piteneekö lukemattomien yllätysten lista?

Stan Wawrinka otti kauden loppuun useita kovia päänahkoja ATP:n puolella ja vaikuttaisi nyt jatkavan Saudi-Arabiassa kovan rahan näytösturnauksessa siitä. Eilen mies kaatoi paras kolmesta, mutta pitkillä katkaisupeleillä suoritetulla ensimmäisellä kierroksella Matteo Berrettinin ja illalla puoliväierässä Andrei Rublevin samaan rahaan. Daniil Medvedeville sveitsiläiskonkari on ollut vastustajana todellinen nemesis!

Yllätyksiä tulee Diryah Cupissa odotetusti liukuhihnalta! Vedonlyönnillisesti matsit ovat erittäin mielenkiintoisia ja livevedonlyöjän unelmaa – muuttujia on enemmän kuin ATP-kiertueella. Esimerkiksi erikoissäännöt ovat omiaan lisäämään yllätysten mahdollisuutta ja niiden vaikutusta pelaajiin on tärkeää pohtia. Merkittävin oma sääntö tässä turnauksessa on, että mahdollinen kolmas erä pelataan kaikissa matseissa pitkänä tie breakina. Vaikka rahaa on pelaajille pöydällä hurja määrä, ovat nämä näytösotteluita ja se näkyy jossain määrin myös suorituksissa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Semifinaaleissa entinen maailman ykköspelaaja Medvedev kohtaa nemesiksensä! Wawrinka paineli kolmessa erässä voittoon miesten edellisessä kohtaamisessa Metzin ATP:lla syyskuussa ja suhteellisen tuoreessa muistissa on myös vuoden 2020 viisieräinen maratooni Australian avoimessa tennisturnauksessa, jossa sveitsiläinen kaatoi neljännesvälierissä Medvedevin menestyshaaveet.

Diriyah Tennis Cup presented by Aramco

@DiriyahCup
Second match, second victory 💪🏼 @stanwawrinka is on fire so far in Diriyah 🔥

#DiriyahTennisCup #DiriyahSeason #Aramco #DTC #SaudiArabia

Wawrinka otti kovia päänahkoja varsinaisen kauden lopulla ja on osoittanut pystyvänsä vielä 37-vuotiaana haastamaan kenet tahansa. Avauspäivän saaliiksi kertyneet voitot Berrettiniä ja Rublevia vastaan olivat komeaa jatkoa Baselin lokakuiselle ATP-turnaukselle, jossa Roger Federerin varjossa marinoitunut urheilija paukutti Casper Ruudin sekä Brandon Nakashiman laulukuoroon peräjälkeen.

Uhmapelaajat uskoo, että kovasti ailahdellut ja mielialapelaajana nähtävä Medvedev on jälleen kerran mankelissa Wawrinkan käsittelyssä. Pelaajista Medvedev on ehdottomasti aggressiivisempi, mikä on kostautunut otteluissa kyllästymiseen saakka varmaakin varmempia peruslyöntejään kenttään paikuttavaa sveitsiläistä vastaan. Avaa pelitili Mr Greenille, iske betsi sisään huippukertoimella ja nappaa viihdyttävä matsi seurantaan perjantaina iltapäivällä!