Bundesliiga pe 18.08. klo 21:30

Werder Bremen - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliigassa kausi starttaa perjantaina – joutuuko jättiläinen heti ongelmiin?

Bundesliigassa kausi starttaa perjantaina Werder Bremenin isännöidessä Bayern Münchenia. Kauden avauksessa lataus on aina kohdallaan, mutta varsinkin nyt lähtökohdat on erittäin herkulliset, sillä kumpikin joukkue on ehtinyt jo pettyä pahemman kerran. Bayern hävisi RB Leipzigille Super Cupin finaalin tylysti lukemin 0-3 kotinurmella ja puolestaan Bremen lähti Saksan cupissa laulukuoroon heti avauskierroksella häviten Viktoria Kölnille lukemin 3-2.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Bremenin viime kausi oli varsin onnistunut kun nousijajoukkue ei oikeastaan missään vaiheessa joutunut ongelmiin putoamiskamppailun kanssa. Lopulta Bremen piti paikan sarjataulukon alemmassa keskikastissa. Suuria muutoksia ei olla nähty ja edelleen tutkaparin Marvin Duckschin ja maalipörssin jaetulle kärkisijalle päätyneen Niclas Füllkrugin tehot tulee olemaan Bremenin kulmakivi. Liverpoolista keskikentälle hankittu Naby Keïta toki on parhaimmillaan hyvä vahvistus, mutta toistaiseksi hän on vielä toipilaana.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Bayern bosses have decided that Sven Ulreich will be #1 until Manuel Neuer's return [@Plettigoal]


Bayernin kohdalla kauden alla on ehtinyt tapahtua paljon ja suurimpana uutisena on tietysti Tottenhamissa tuhoa tehneen Harry Kanen hankinta. Kane on paperilla juuri se mitä Bayern kaipasi, sillä vaikka Eric Maxim Choupo-Moting ja Mathys Tel ovat kelvollisia vaihtoehtoja, sai Bayern vihdoin todellisen maalitykin täyttämään Robert Lewandowskin saappaat. Maalivahtitilanne puolestaan on yhä epävarma, sillä Yann Sommer vaihtoi maisemaa ja Manuel Neuer on edelleen loukkaantuneena, joten torjuntavastuun kantaa tällä hetkellä Sven Ulreich.

Heti alkuun lähdetään iskemään jättiläistä vastaan ja lapulle otetaan Bremeniä +2,0 maalin tasoituksella, eli vielä Bayernin tasan kahden maalin voitto palauttaa panoksen. Bremenin puolustus joutuu kovalle koetukselle, mutta jo viime kaudella nähtiin se, että yläkerran tutkapari pystyy haavoittamaan mitä tahansa puolustusta. Bayern tulee varmasti saamaan ajan kanssa Kanen paremmin peliin mukaan mitä nähtiin Leipzigiä vastaan, mutta palapeli ei ole vielä valmis ja Bayern voi varsinkin omassa päädyssä joutua yllättävänkin suuriin vaikeuksiin.