Bundesliiga pe 28.10. klo 21:30

Werder Bremen - Hertha Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Verkot heiluu! Bremenin tehoduon ja Herthan vauhdikkaan hyökkäyksen johdolla isketään overia peleille!

Perjantaina Bundesliigan 12. kierros isketään tulille vauhdikkaalla kohtaamisella Werder Bremenin ja Hertha Berlinin välillä. Bremenin kärkikaksikko on erittäin vaarallinen ja vierailta puolestaan löytyy nopeutta yläkerrasta, joten tylsää matsia ei ole luvassa. Lisäksi kotijoukkueelta on tärkeä puolustaja sivussa – siispä runsasmaalisuus toimii perjantain peli-ideana.

Bremenin alkukausi on pitänyt sisällään paljon menoa ja meininkiä molempiin suuntiin. Isäntien kyvyt hyökkäyssuuntaan on tehnyt selvän eron esimerkiksi toiseen sarjanousijaan Schalkeen. Niclas Füllkrug ja Marvin Ducksch muodostavat loistavan tutkaparin vastustajan kiusaksi – yhdessä duo on viimeistellyt 10 maalia. Tahti on hieman hiipunut ja kahdella edellisellä kierroksella Bremen on jäänyt nollille, mutta on syytä huomioida, että vastassa on ollut Mainz sekä SC Freiburg, jotka molemmat ovat laadukkaita puolustussuuntaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Hertha on 11 otteluun kerännyt saman verran pisteitä, mutta ennen kaikkea nousujohteisuus on ollut positiivista vieraiden puolelta. Viime kierroksella Schalke kaatui ansaitusti lukemin 2-1 ja Bundesliigassa Hertha on viimeisissä seitsemässä ottelussa jäänyt pisteittä ainoastaan kerran RB Leipzigin vieraana. Viisi maalia viimeistellyt Dodi Lukebakio kannattaa ehdottomasti laittaa tarkkailuun.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Absolute SCENES in #BSCS04 as @HerthaBSC_EN grab a late #Bundesliga winner! 🔵⚪️

#MD11

Bremeniltä ainakin puolustaja Marco Friedl on varmuudella sivussa ja lisäksi alakerrasta Milos Veljkovic oli edellisen ottelun sivussa. Vierailta puolestaan puolustaja Filip Uremovic tekee paluuta, mutta paikasta avaukseen ei ole vielä varmuutta.

Kuten alussa jo mainittiin, toimii ottelun pelivalintana overi 3,0 maalin linjalla. Tasan kolme osumaa palauttaa panoksen ja suuremmat maalikarkelot tuo rahaa kassaan. Jos voittajaa haluaa veikata, voi vieraiden puolelta löytyä kelvollisia kertoimia. Vaikka Bremen on kotona suosikki, ei tasoero lopulta ole mitenkään erityisen suuri.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
ℹ️ Marco Friedl has been suspended for two games following his red card against SC Freiburg.

#werder