ma 03.05. klo 20:00

West Brom - Wolves

West Brom taistelee putoamista vastaan ja peli pitäisi voittaa – kaksi kohdetta tarttuu lapulle

Valioliigassa aletaan kaartamaan kohti loppusuoraa, ja tilanne on se, että ”Big” Sam Allardycen West Bromwich Albion tarvitsee voiton. Nyt on vain yksinkertaisesti kurottava eroa kiinni. Vastaan asettuu Wolves, jonka kausi on ollut huono ja loukkaantumisten runtelema. Kilometrit alkavat näkyä. West Bromille voi varmasti antaa pientä ”motivaatioetua” mikä on maailman löysin termi. Aloitetaan.

Ainoa uusi tieto loukkaantumisten rintamalla on, että Joao Moutinho on selättänyt nilkkavaivansa ja Nelson Semedo lienee hieman todennäköisemmin mukana kuin ei. Wolvesilla on poissa painavat pitkät ja WBA on löytänyt varsin hyvän systeemin. Keskikenttä on työteliäs ja joukkue pääsee kontraamaan ajoittain hyvin. Kaiken lisäksi on joukkueella Matheus Pereira. Häneltä tarvitaan varmasti hyvä peli tänään, jos WBA mielii avata Wolvesin puolustuksen. Callum Robinson jatkaa todennäköisesti laidalla.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Mitä tästä matsista sanoisi, tämä tuntuu todella 1-1 tai maalin peliltä. Markkina on myös syönyt underia. Vaikea nähdä etteikö Wolves säilyisi tiiviinä ja ei ole syytä olettaa, että paikoilla juhlittaisiin. Maali voi toki muuttaa paljon. BTTS tälä hetkellä myös liian huonoilla ehdoilla (ei). Mikä siis eteen?

DNB Big Samin miesten puolesta kiinnostaisi vähän koska draamankaari on tuskin aivan vielä nähnyt viimeistä ”hurraata”. En millään jaksa uskoa, että he säilyisivät, mutta joukkueesta löytyy varmasti taistelua vielä. Wolves on toki periaatteessa parempi joukkue, mutta he ovat pelanneet alle oman kapasiteettinsa. Itseluottamus on tuskin tapissa Burnley ottelun jälkeen. Kasvojenpesu on kuitenkin aina mahdollista ja Adama Traore sekä Daniel Podence voivat luoda jotain tyhjästä.

Lapulle tarttuu kaikesta huolimatta WBA tasapeli ei vetoa sekä Matheus Pereira tekee maalin. Jos joku pystyy kannattelemaan joukkuetta, niin on se hän. Toki tehopiste voi tulla syötön muodossa, mutta tämä kaikki on vain spekulaatiota. Skenaario kattaa rankkarit ja vaparit, mikä imo ihan ok diili. Pereira on ollut joukkueen selkäranka ja main man.