FA Cup ti 17.01. klo 22:00

West Bromwich - Chesterfield

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jyrääkö WBA jatkoon FA Cupissa? Alasarjaseuran myötätuuli loppui ensimmäiseen osaotteluun!

Loistavassa talviformissa porskuttava West Bromwich Albion ja Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Chesterfield kohtaavat FA Cupin uusintapelissä tiistaina Hawthornsilla. Ensimmäinen osaottelu oli sanalla sanoen värikäs, kun joukkueet latoivat kolme maalia mieheen. Chesterfield oli yllättävän vahva, mutta tässä FA Cupin taialla oli näppinsä pelissä, sekä luonnollisesti WBA:n kovalla rotaatiolla.

Carlos Corberánin luotsaama Baggies oli Championshipissä jopa putoamisvyöhykkeellä noin kymmenen pelikierrosta, mutta xG kertoi jo silloin tämän olevan vain väliaikainen kurimus ja nyt alla on yhdeksän liigavoittoa kymmeneen peliin – sijoitus on jo kuudes! Albion on dominoinut pelillisesti siihen malliin, että top kuusi pitäisi olla haarukassa kauden lopussa.

West Bromwich Albion

@WBA
𝐓𝐡𝐞 𝐜𝐫𝐨𝐬𝐬. 😮‍💨
𝐓𝐡𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐢𝐬𝐡. 🎯
𝐓𝐡𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬. 🙌

@conortownsend93 | #WBA


Chesterfield on pelannut nappikautta myös National Leaguen puolella, mutta suoraan nousuun ei todennäköisesti ole kuitenkaan mahdollisuuksia, sikäli kun Notts Countyn hirmuvire jatkuu. Chesterfield-luotsi Danny Webbin mukaan joukkueessa ei ole tuoreita loukkaantumishuolia, joten pitkälti samoja kasvoja nähdään kehissä kuin avausosassakin. Webbin miehistö ei pelannut viikonloppuna sarjapeliä, kun kenttä ei ollut pelikelpoinen.

West Bromwichilta puuttuu edelleen Kean Bryan sekä ilmeisesti myös Erik Pieters ja Kyle Bartley. WBA ottanee paluuosan hieman enemmän tosissaan ja kentällä nähdään alusta asti myös muutama normaaliavauksen pelaaja. Napataan kotijoukkuetta lapulle -1,5:n tasoituksella – Albion näyttää luultavasti vierailleen kaapin paikan tiistaina.