Championship ti 15.03. klo 22:00

West Bromwich - Fulham

WBA ei vakuuta Brucen komennossa!

Eipä siitä ole montaa päivää, kun West Bromwich keräsi meiltä vastapeliä – ja menestyksellä. Sama mantra toistuu tänäänkin, sillä WBA on vähemmän kuin osiensa summa Steve Brucen alaisuudessa. Bruce on surullisen hahmon ritari managerina – mies tuntuu olevan aina kuin väärässä paikassa, eikä valioliigastatuksella paistatella pitkälle Championshipissä, joka on ihan oikeasti pirun kova sarja.

WBA oli perjantaina jo hävitä Huddersfieldille, mutta tuli viimeisen kympin aikana kahdella salamamaalilla tasoisin. Brucen alku Weban managerina on ollut viittä vaille katastrofi, ja play off-toiveet alkavat vaikuttaa hyvin kaukaisilta. Andy Carroll tuli penkiltä maalintekoon perjantaina, ja tänään mies lienee jo avauksessa. Kolme maalia kahdessa viime ottelussa pyssyttänyt Karlan Grant jatkaa kärjessä vierellä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

 

Fulham oli hävitä Barnsleylle pelitapahtumien vastaisesti viikonloppuna, mutta tuli ansaitusti tasoihin. Mökkiläisten kausi on ollut upea, ja kaikella todennäköisyydellä se päättää kautensa suoraan sarjanousuun Valioliigaan. Aleksandar Mitrovicin maaliflyytti on jatkunut koko kauden, ja miehellä olisi nousunkin jälkeen varmasti ottajia muuallakin. Joukkueella ei ole aivan vielä varaa nostaa jalkaa kaasupedaalilta, vaan se jatkaa yhä turbovauhdilla.

Molempien joukkueiden kokoonpanotilanne on aivan ok. Vetoihin otetaan Fulhamin suoraa voittoa. Tämä on pikemminkin vastapeli WBA:lle, sillä luottoa Brucen taitoihin ei edelleenkään löydy tästä suunnasta. Seuraavan valmentajavalinnan soisi olevan hieman vähemmän väsynyt.

10 euroa pelirahaa