Championship pe 11.03. klo 22:00

West Bromwich - Huddersfield

Huddersfield hiipinyt salaa kärjen tuntumaan!

West Bromwich on pudonnut sarjataulukossa alempaan keskikastiin. Uudella koutsilla Steve Brucella meni aivan liian pitkään ensimmäisen voiton kaapimiseen – edelleen on syytä kyseenalaistaa, mitä annettavaa Brucella ylipäätään WBA:lle on. Nimitys oli todella hämmentävä, sillä ei pelkkä Valioliigastatus tee valmentajasta automaattisesti hyvää.

Huddersfieldin edellisestä tappiosta Championshipissä on jo pitkä aika. FA Cupista sen sijaan tuli alkuviikosta lähtö Nottingham Forestin toimesta. Nyt joukkue voi keskittyä sarjaan, jossa se on tällä hetkellä kolmantena. Suora nousu vaatisi vielä lisää voittoja, sillä samoissa pisteissä olevalla sarjakakkosella Bournemouthilla on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Isäntien pelaajatilanne näyttää solidilta: vain pari loukkia on vaivana, ja Bruce pysynee voitollisen Hull-ottelun konseptissa kokoonpanon suhteen. Huddella on muutama loukki, ja Chelsea-laina Levi Colwill joutui sivuun koronan vuoksi. Carlos Corberan saattaa hieman mulkata joukkueensa alakertaa verrattuna Forest-peliin.

WBA:n hyvä esitys Hullia vastaan on otettu markkinoilla vastaan hurmoksen kanssa. Hatut ovat lennelleet vähän liikaakin ilmaan, sillä WBA:n kerroin on liian matalalla. Huddea siis tasoituksella lapulle, ja triplat Fansbetille kehiin!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Tasapeli tai Huddersfield” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>

10 euroa pelirahaa