pe 29.12. klo 22:15

West Bromwich - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ettäkö mitäkö – eikö kukaan ole ikinä kuullut kotiedusta mitään?

Englannissa jalkapallon sesonkiviikko jatkuu kiivaana, ja perjantaina on vuorossa täysi kierros Championshipiä. West Bromwich ja Leeds kuuluvat molemmat Valioliigaan mielivien porukoiden joukkoon. Tällä hetkellä neljäntenä ja viidentenä sarjataulukossa olevat joukkueet tarvitsisivat ainakin suoraan nousuun lisää kipinää – tosin sijoitus kuuden sakissa antaisi vielä oljenkorren paikasta auringossa karsintojen kautta.

Oi katsopas vaari tuota ilmaisvetoa – ei kun niitähän on viisi! Lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tapaninpäivänä WBA sai työntöapua Norwichilta, kun kanarialinnuilta lensi ukko ulos puolen tunnin pelin jälkeen. Leeds hallitsi ottelua täydellisesti, mutta numerollisesti onnistui kairaamaan vain niukan 1-0 voiton. Voitto tuli Weballe tarpeeseen, sillä alkutalven tulokset ovat olleet hyvin vaihtelevia. Isännillä oli tapanina kolme poissaoloa, ja lisäksi tiukka matsiohjelma voi ajaa Carlos Corberanin kierrättämään miehistöä.

Ennen joulua Leeds otti upean murskavoiton sarjakakkosena olevasta Ipswichistä, joten tiistaisesta vierasreissusta Prestonissa odotettiin enemmän kuin saatiin: tuloksena oli tappio, joka ei ollut pelitapahtumiin nähden edes oikeutettu. Leedsiin syksyn aluksi siirtynyt Glen Kamara on sementoinut paikkansa joukkueen paletissa, ja elää Leedsissä uutta kukoistuskautta. Isäntien lailla Leedsillä oli tapanina kolme poissaoloa, ja joukkue tarvitsisi otteisiinsa tasaisuutta.

Leeds on joukkueista hieman vahvempi, mutta WBA saa kotiedusta huolimatta yli kolmen kertoimia, joita ei vaan kerta kaikkiaan voi ohittaa. Suoraa voittoa plakkariin – kerroin kattaa riskin. Ja uudet asiakkaat nautiskelevat ilmaisvetojen viuhkasta, mikä tekee tästä diilistä täysin vastustamattoman!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto West Bromwich 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.