Championship pe 26.11. klo 21:45

WBA - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

WBA tarvitsee ryhtiä!

West Bromwich ei ole pysynyt kärkikaksikon Fulham – Bournemouth kyydissä, ja suora nousu uhkaa valua ulottumattomiin jo ennen joulua. Nottingham sen sijaan on kiivennyt sarjan pohjamudista taulukon keskivaiheille – kiitos Steve Cooperin, jonka alaisuudessa joukkue on hävinnyt vain kerran.

Weba oli viikko-ottelussa Blackpoolia vastaan ihan kelvollisesti jalalla, mutta Valerien Ismaelin suojatit eivät saaneet maalia aikaiseksi kirveelläkään. Tosin myös vastustajalla oli paikkansa, kuten alla olevasta klipistä voi asian todeta. Joukkueen onneksi myös sarjan kärkijoukkueet jäivät tasapeleihin, eikä ero kärkeen kasvanut entisestään. WBA on Championshipiin oikein hyvä joukkue, mutta tulivoimassa se häviää sarjan absoluuttiselle huipulle. Joukkue tarvitsee ryhtiä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

West Bromwich Albion

@WBA
That's 𝗜𝗡𝗦𝗔𝗡𝗘, @samjohnstone. 😳

Forest on Cooperin alaisuudessa pelannut tiukalla pakalla, eikä maaleja ole syntynyt liiemmälti kumpaakaan päähän. Viikolla tahkottiin Lutonin kanssa maaliton tasapeli, eikä ottelu ollut varsinaisesti kovin viihdyttävä.

Isäntien Jake Livermore on pelikiellossa. Kokoonpanoon on odotettavissa vaihtuvuutta, sillä Ismael halunnee herättää joukkuettaan. Vieraista pelikieltoaan sovittelee Jack Colback. Loukkaantumiset menevät muuten melko tasan.

Paras pelivalinta tähän matsiin on underi. WBA:n neljä viimeistä peliä ovat olleet undereita ja Forestin viidestä viimeisestä ottelusta neljä on päättynyt underiin. Tähän peilattuna u2.5 kerroin on aika hyvä – lätkitään tämä veto Betsafelle, joka on sivumennen sanoen hyvin aliarvostettu buukkeri.