UHMAPELAAJAT to 11.08. klo 22:00

West Bromwich - Sheffield United

Pidempi lepoaika = vähemmän kierrätystä?

Torstain ainoassa Carabao Cupin pelissä ottavat yhteen kaksi Championship -joukkuetta, joiden tavoitteena on juhlia keväällä nousua Valioliigaan. Tässä rytäkässä ei Carabao Cupilla ole isoa roolia: se toimii peliajan tarjoajana penkkimiehille ja loukkaantumisista toipuville. Silti molemmat managerit vakuuttavat, että jatkoon meno on tässä turnauksessa yksiselitteinen tavoite.

West Bromwich oli maanantain ottelussa Watfordia vastaan niskan päällä, mutta joutui ensimmäisellä jaksolla tappiolle. Taistelu riitti tasapeliin, mutta vähänkin paremmalla onnella Steve Brucen suojattien olisi pitänyt voittaa ottelu, sillä tekopaikkoja sillä oli tuntuvasti enemmän. Sarjan kaksi ensimmäistä ottelua sekä torstain cup-peli ovat kaikki vahvoja joukkueita vastaan, joten WBA:n alkuohjelmaa ei voi väittää helpoksi. Lepoaikaa on maanantaista vain kaksi päivää, ja Bruce antanee mahdollisuuden useisiin debyytteihin avauksessa.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Saman tehnee WBA, mutta apuvalmentaja Stuart McCall sanoi muutosten olevan kohtuullisia, koska Blades haluaa voittaa tämän ottelun. Kierrätykseen ei ole ehkä yhtä paljon painetta, kuin kotijoukkueella, kun sarjapeli saatiin pelata kaksi päivää aikaisemmin. Kauden avausmatsi Watfordia vastaan oli vaisuhko, mutta kotimatsiin Millwallia vastaan joukkue tormistui huomattavasti, ja kahden maalin voitto oli ansaittu.

Jos vieraat eivät kierrätä yhtä paljon kuin WBA, voi tästä tulla Bladesille etua. Marginaalit ovat näissä matseissa muutenkin pieniä, ja altavastaajaveto tasurivarmistuksella kelpaa – Mr Green on kertoimien kanssa etunenässä, ja kannattaakin hyödyntää tarjous hyvän sään aikana.

10 euroa pelirahaa