su 11.02. klo 16:00

West Ham - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenalin revanssi haisee! Lontoossa on mestariainesta, mutta West Hamin osalta puhutaan kaikesta muusta

Syvissä vesissä tarpovalla West Hamilla on ollut suuria ongelmia hyökkäyspäässä, eikä poissaoloista varsinaisesti ole apua. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa isäntä yllätti Arsenalin Emirates Stadiumilla, mutta siitä on tultu kauas. Jos on kotijoukkueella nuhaista menoa, samaa ei voi sanoa muutaman vakuuttavan voiton peräkkäin napanneesta ja tiukassa mestaruustaistelussa mukana olevasta vierailijasta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa uusi 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime viikolla Liverpoolin suvereenisti 3–1-kotivoitossa kaatanut Arsenal vaikuttaisi jälleen löytäneen punaisen lankansa, joka hetkellisesti katosi. Tuossa vaiheessa esimerkiksi West Ham onnistui joulukuussa kyykyttämään tykkiläisiä 0–2-vierasvoitolla. Kuten sanottu, kyseisestä hetkestä on tultu melko etäälle ja isäntien kenties tärkein yksittäinen pelaaja ja keskikentän moottori Lucas Paquetá on loukkaantuneena edelleen sivussa. Lisäksi Michail Antonio puuttuu yläkerrasta.

Arsenal

@Arsenal
▶️ Now Playing: Inside Training

Watch the Gunners warm up for West Ham 👇

Siirtorajalla David Moyesin miehistö heitti heipat sekä Said Benrahmalle että Pablo Fornalsille, joten vaihtoehtoja ei todellakaan ole liikaa. Paljon on kiinni siitä, kuinka Jarrod Bowenia onnistutaan ruokkimaan ja onko mies liekeissä. Mohamed Kudus on toki kehissä, mutta Paquetán poissaolo on äärimmäisen kriittinen. Antonion niin ikään loistaessa poissaolollaan joudutaan kompromisseja jälleen tekemään Hammers-leirissä.

Arsenalin kotitappio Moyesin miehistölle on jokseenkin tuoreessa muistissa. Tuolloin West Ham yllätti Mikel Artetan ja kumppanit housut kintuissa, mutta tällä kertaa samanmoiselle ei ole sijaa. Vieraiden pelaajatilanne on melko hyvä ja Bukayo Sakan osalta on päästy huokaisemaan helpotuksesta – kolhun vuoksi Liverpoolia vastaan kentän jättänyt Englannin maajoukkuehyökkääjä on saatu parsittua viikossa kasaan. Oleksandr Zintšenkon sekä Gabriel Jesusin pelaaminen on mahdollista, mutta täyttä 90-minuuttista tuskin on odotettavissa. Muilta osin muutoksia ei sairastilanteessa ole.

West Ham on ajautunut sivuraiteille ja tällä hetkellä kaikki vaikuttaa sen näkökulmasta haastavalle. Tilannetta ei helpota revanssinälkäinen ja viime aikoina huippusuorituksia jonoon laittanut – vieläpä mestaruudesta kynsin hampain kamppaileva – Artetan ryhmä. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoittoa vähintään kahdella maalilla (Arsenal -1,5).

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Liiga-betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Sinun tarvitsee tallettaa vain 25€ saadaksesi edun. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan – kerroinrajoitusta ei ole.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.