Valioliiga su 13.03. klo 16:00

West Ham - Aston Villa

West Ham on sittenkin hyytymässä! Verottaako kova Eurooppa-liiga vääntö vielä sunnuntainakin?

Aston Villa laittaa West Hamin taatusti ahtaalle tulevassa kamppailussa. Joukkue on päässyt vakuuttavaan kolmen ottelun voittoputkeen, jonka aikana se on antanut kyytiä Brightonille, Southamptonille sekä Leedsille peräti yhteismaalein 9–0. West Ham pelasi torstaina Eurooppa-liigassa Sevillaa vastaan ja hävisi kolmatta kertaa peräkkäin kilpailullisessa ottelussa.

David Moyesilla riittää mietittävää, kun vasarapaidoilla on monella suunnalla hommia. Ensi torstaina mennään jälleen Eurooppa-liigaa ja matsiin West Ham joutuu maalin tappiolla. Kolmen kilpailullisen kamppailun otannalla joukkue on tehnyt vain yhden maalin, eikä tilannetta helpota Jarrod Bowenin tuoreehko loukkaantuminen. Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal sekä Andri Jarmolenko jatkavat niin ikään sivussa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vieraiden vire on ollut viime aikoina täysin päinvastainen isäntään nähden. Joukkue on pystynyt kairaamaan pisteet kolmessa ottelussa peräkkäin ja mättänyt tehoja vahvalla otteella. Toisaalta myös oma pää on pystynyt puhtaana. Pelaajatilannekin on erinomainen, kun ainoa loukkaantunut pelaaja on Marvelous Nakamba.

On hieman erikoista, että vieraiden voitolle tarjoillaan jopa yli kolminkertaista palautusta. Joukkue on ollut viime aikoina selvästi vakuuttavampi kuin Hammers. Vaikka molemmat joukkueet pelasivat torstaina, vaatii isännän matkustus Espanjaan ja suhteellisen raskas vääntö siellä suuremmat verot. Ei se auta kuin ottaa Villaa kupongille – ja se tehdään tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa