su 17.03. klo 16:00

West Ham - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalitalkoot Lontoossa! Järjetöntä puolustuksen kustannuksella hyökkäämistä ja epätasapainoa tarjolla

Aston Villalle tuli lisää jobinpostia torstaina, kun joukkue menetti ykköshyökkääjänsä sairastuvalle. Vaikka paras maalintekijä lopulta olisi pelikunnossa, puuttuu runkopelaajia useampi London Stadiumin vierailulla. West Hamin pelaajatilanne on parempi ja torstain Konferenssiliiga-murskajaiset nostivat varmasti ryhmän itseluottamusta hieman vaikeampien vaiheiden jälkeen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime viikonloppuna Aston Villa kärsi murskaavan 0–4-kotitappion pahinta kilpailijaansa Tottenhamia vastaan kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussaan. John McGinn rappasi itsensä suoralla punaisella ulos ja on pelikiellossa. Pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi kolhun vuoksi sivussa on ainakin puolustaja Diego Carlos ja todennäköisesti Jacob Ramsey. Konferenssiliigan ottelussa torstaina Ollie Watkins sai pienen polvivamman, mikä saattaa pitää loistavaa kautta pelaavan maalitykin sivussa sunnuntaina.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
🥵 There could only be one winner...

🇬🇭 Mohammed Kudus 👏

@Heineken || #UELGOTW || #UEL

Europeleissään molemmat joukkueet onnistuivat torstaina, mutta erityisesti West Hamin esitys teki vaikutuksen. Joukkue löysi tehojaan ja hyökkäyspään syömähampaat on teroitettu – esimerkiksi Jarrod Bowen syötti pari osumaa ja viimeisteli yhden, Mohammed Kudus latasi pallon nuottaan kahdesti ja Lucas Paquetá saalisti maalin ja syötön. Lopulta David Moyesin miehistö kaatoi Freiburgin peräti maalein 5–0. Lähtisikö homma rokkaamaan pitkästä aikaa myös Valioliigassa?

Isännillä ainoastaan rotaatiohyökkääjä Maxwel Cornet on sivussa varmuudella ja laitapuolustaja Emersonin pelikunto on pieni kysymysmerkki. Tämä tarkoittaa, että Moyesilla on täyttöasteeltaan huomattavasti mukavampi työkalupakki virkaveljeen Unai Emeryyn peilattuna. Vieraille kyseessä on ehdoton pakkovoitto, mutta on syytä muistaa myös, että seitsemännellä sijalla majaileva West Ham taistelee niin ikään paikoista kansainvälisissä kilpailuissa.

Kotivoitto ei olisi yllätys eikä mikään. Tasapeliä ei tietenkään sovi täysin sulkea pois laskuista, mutta molemmat haluavat takuulla voittaa kamppailun ja napata täyden pistepotin. Sekä isäntien että vieraiden alakerta on ollut hiljattain melkoista reikäjuustoa, vaikka etenkin vieraille pisteitä ja voittoja on tullut. Molemmat joukkueet ovat niin ikään olleet melkoisen virhealttiita viime aikoina. Urku lienee jälleen auki ja paras peli-idea on runsasmaalisuus. Kun maalintekokilpailua pukkaa, sopii Uhmapelaajien tiketille nostaa yli 3,5 maalia -kohde kovalla kertoimella.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.