Valioliiga ma 24.10. klo 22:00

West Ham - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tähtihankinta telakalla! West Ham on silti suursuosikki, jonka diesel-kone on vihdoin pörähtänyt käyntiin

West Hamin surkea alkukausi on enää lähinnä paha muisto. Toki viikolla Liverpool oli vahvempi ja joukkue jäi maaleitta, mutta isossa kuvassa etenkin maalintekotehokkuus on parantunut huomattavasti. Hammers pystyy haastamaan minkä tahansa Valioliiga-joukkueen taistelussa pisteistä ja se on odotetusti suuri suosikki matsissa Bournemouthia vastaan. Vieraiden peräti kuusi kamppailua kestänyt pisteputki päättyi keskiviikkona, kun se hävisi heikohkolla esityksellä Southamptonille.

Bournemouth on yltänyt alkukaudella odotettua korkeammalle tuloksellisesti. Hyvistä tuloksista huolimatta on odotettavissa, että tilanne tasoittuu lähiaikoina ja joukkue putoaa lähemmäs häntäpäätä. Sarjanousijan puolustuspää on edelleen Mestaruussarjan tasolla ja yläkerrasta ei ole kummoisia sateentekijöitä löytynyt. Ei tietenkään oteta mitään pois Gary O’Neilin miehistön hienoista taistelusuorituksista, mutta luottoa ei vieläkään löydy.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Vierailla kokoonpanosta puuttuvat varmuudella David Brooks sekä Lloyd Kelly. West Hamin viime hetken hankinta Lucas Paqueta on puolestaan loukkaantuneena isänniltä toisen kesähankinnan Nayef Aguerdin lisäksi. Jälkimmäinen ei tosin ole pelannut yhtään matsia. Maxwel Cornetin ja Craig Dawsonin tilanteet ovat kysymysmerkkisiä, mutta mahdollisia. Jälkimmäinen näyttää jopa todennäköiseltä, mikä olisi iso plussa David Moyesin miehistölle.

West Ham United

@WestHam
"It's a really important home game for us" ⚒️

David Moyes on #WHUBOU 👇

Todella vaikean startin jälkeen West Ham on takonut tasaista nousua kohti keskikastia ja maaleja on alkanut tulla. Pitkään sesongin alussa kiikareilla vetänyt Moyesin ryhmä on saanut onnistumisia toivotuilta suunnilta ja suhteellisen laajalla rintamalla lokakuussa. Gianluca Scamacca on takonut pari ensimmäistä osumaansa Valioliigassa ja italialaisen lisäksi kahteen tehtyyn osumaan ovat nousseet Michail Antonio ja Jarrod Bowen. Kun vertaa West Hamin maalitilanteiden määrää ja laatua vieraisiin, on niissä karu ero. Vierailija on onnistunut jopa hämmentävän usein, vaikka tilanteita on luotu vähän.

West Ham on saamassa hanoja auki, eikä sitä voi missään tapauksessa laskea ulos esimerkiksi europelipaikkataistelun suhteen. Maanantain matsissa Uhmapelaajia kiinnostaa eniten kotijoukkueen kautta lyötävä vähintään kahden maalin voitto (West Ham -1,5).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ nousua työstävän isännän kahden voitolle vähintään kahdella maalilla, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – West Ham -1,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 65€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.