Valioliiga ma 26.02. klo 22:00

West Ham - Brentford

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Hamin taitava brassi palaamassa kokoonpanoon! Nähdäänkö maanantain Lontoon derbyssä useampi osuma?

Maanantain Valioliigavääntö tarjoillaan Lontoon Olympiastadionilta, jossa West Ham isännöi paikalliskilpailija Brentfordia. David Moyesin käskyttämä Hammers oli hetken aikaa jopa eurotaistossa mukana, mutta nyt on hävitty kolme matsia peräjälkeen. Huipulla tuulee, joten sarjasijoitus vaihtui vinhasti keskikastiin.

*Tsekkaa tästä helmikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Brentfordia on selkeästi piristänyt Ivan Toneyn paluu tositoimiin, mutta putoamisviivaan ei vielä ole saatu revittyä ratkaisevalla tavalla eroa. Otteluohjelmakaan ei ole juuri jeesannut, kun nyt on muutaman viikon sisään kohdattu Liverpool kertaalleen ja Manchester City kahdesti. West Ham on ilman muuta nähtävä miltei pakkovoittona Mehiläisten leirissä.

West Ham United

@WestHam
The manager provides us with an update on Paquetá's progress 👊

#TalkingPoint with @LycamobileUK 📞


Lucas Paquetá palannee isäntien kokoonpanoon muutamien viikkojen huilin jälkeen, mutta Kalvin Phillips kärsii pelikieltoa. Brentfordilla on lasaretissa Josh Dasilva, Rico Henry, Aaron Hickey, Kevin Schade, Ethan Pinnock sekä Bryan Mbeumo.

Maanantaille lähdetään betseissä overin kelkkaan. Paquetá palaa näillä näkymin tositoimiin, millä voi olla välitön vaikutus isäntien mahdollisuuksiin luoda tontteja. Brentfordilta puuttuu Pinnock alakerrasta ja Mehiläistenkin puolustuspelaaminen on ollut tällä kaudella paikoitellen kehnoa. Over 2,5:een voi panostaa vähän alta mediumisti.