ti 02.01. klo 21:30

West Ham - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittaako West Ham taas? David Moyesilla on rohdot etevän vierasjoukkueen viekkauteen!

Valioliigan uudenvuoden kierros päättyy vasta tiistaina, kun West Ham isännöi Lontoon Olympiastadionilla Brightonia. David Moyesin luotsaama Hammers on kirjoitushetkellä kuudentena, mikä on rehellisesti sanottuna kovan luokan ylisuoritus. Jatkuuko kova suoritustaso tiistaina siipirikkoista Brightonia vastaan?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100e edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Brightonin edellinen peli joulun jälkimainingeissa päättyi sen sijaan voitollisesti kotona Tottenhamia vastaan. Brightonin metkut on pitkälti jo kilpailijoiden tiedossa, mutta tulosta tulee silti yhä kelvollisesti. Europaikoille voi ilman muuta Roberto De Zerbin suojattien lento riittää, mutta avainpelaajien tulee pysyä terveiden kirjoissa.

West Ham United

@WestHam
Terrific reaction save by Areola 🧤


Tiistaina Lokeilta puuttuu Ansu Fati, Solly March, Joël Veltman, Kaoru Mitoma, Júlio Enciso, Simon Adingra, Adam Webster, Tariq Lamptey ja pelikieltoa kärsivä Lewis Dunk. Igor ja Facundo Buonanotte menevät vielä kuntotesteihin. Jeremy Sarmiento kutsuttiin takaisin lainalta, mutta avaukseen tuskin ecuadorilaista laitetaan.

West Hamilta on sivussa Michail Antonio, Lucas Paquetá sekä maajoukkuetehtäviin lähtenyt Mohammed Kudus. Nayef Aguerd voi myös olla jo tiistaina maajoukkueensa mukana ja Kurt Zouma voi olla lasaretissa. Ongelmia siis piisaa molemmilla!

Ottelun alla on sen verran paljon epävarmuustekijöitä ilmassa, että isoille betseille tässä kohtaa ei sovi lähteä. Napataan West Hamia kuitenkin +0:n tasoituksella lapulle – tässä isoimpana syynä on Moyesin pelisapluuna, joka on tällä kaudella jo aiemmin toiminut juuri Brightonia vastaan erinomaisesti. West Ham on joukkue, joka ei millään lankea Lokkien prässiansoihin ja vastaan isketään kovaa, vaikkei Kudus ole mukana. Erikoistilanteissakin West Ham tulee kaiken järjen mukaan olemaan vaarallinen.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “West Ham +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.