Valioliiga su 17.04. klo 16:15

West Ham - Burnley

Riittääkö Eurooppa-liigan tuoreen semifinalistin jalka? West Hamille on avautumassa huikea iskuikkuna!

West Ham meni kuin menikin jatkoon Eurooppa-liigassa, eikä ihan millä tahansa esityksellä! Joukkue latasi taululle 0–3-numerot Lyonissa ja kohtaa välierissä vielä suuremman yllätyksen tajoilleen Frankfurtin. Burnley on ollut Valioliigassa todella surkeassa vireessä viime aikoina, eikä edes isäntien loppuviikon rasituksesta ole sille mitään apua. Hammers menee tässä kohtaamisessa menojaan.

David Moyesin joukoille on avautumassa uusi iskumahdollisuus, kun sen edellä olevat joukkueet kyntävät urakalla. Manchester Unitedilla on vaikeaa, Arsenal on hävinnyt kolmessa ottelussa peräkkäin Crystal Palacelle, Brightonille sekä Southamptonille. Tottenham yllätti niin ikään tänä viikonloppuna häviämällä tyylilleen uskollisesti ja melkoisen yllättäen surkealla tasolla viime aikoina esiintyneelle lokkilaumalle.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Burnleyn viime viikonloppuinen tappio Norwichille oli todella heikko suoritus ja joukkue on jäänyt kuuden matsin otannalla jo viidesti ilman ensimmäistäkään maalia. Orastava pisteputki on enää kaukainen muisto, kun edellä mainitulla jaksolla pisteitä on tullut liian vähän – viidesti tukkaan ja niukka voitto Evertonista eivät luo erityisemmin uskoa sarjapaikastaan edelleen taistelevalle ryhmälle.

Pelivalinnaksi lösäytetään kotivoittoa (1×2) maksimipanostuksella. West Hamin ainoat poissaolijat ovat tiettävästi Kurt Zouma sekä pitkäaikaisloukkaantunut Angelo Ogbonna. Vierailla sivussa ovat Johann Berg Gudmunssonin lisäksi puolustaja Ben Mee ja todennäköisesti myös Erik Pieters. Joukkueen maalinteko on sakannut ja pahasti, eikä West Ham puolustus ole ilman Zoumaakaan helpoimmin ohitettavasta päästä Englannin kentillä.

10 euroa pelirahaa