la 04.12. klo 14:30

West Ham - Chelsea

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lontoon paikallinen West Ham – Chelsea saattaa tarjota tuloksen ja vedon suhteen “nail-biterin”

Valioliiga potkitaan käyntiin Lontoon paikallisella, kun West Ham isännöi Chelsea.

Nyt alkaa olemaan sitä kuuluisaa kuormitusta, sillä molemmat jengit pelasivat keskiviikkona, ja Chelsealla on iso Mestarien liigan matsi tulevana keskiviikkona.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ei iso siinä mielessä, että olisi jatkopaikka pelissä, vaan buli koska seedillä on väliä. Kukaan ei halua Bayern Müncheniä tai muuta vastaan pleijareissa heti kättelyssä. Mennään takaisin Lontooseen.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Iconic. 🤩

Five years ago today...

Hammersin loukkitilanne on hyvä, ja Angelo Ogbonna on isoin lovi. Tämä tarkoittanee Craig Dawsonia alakerrassa, ja hänen jalkansa eivät tikitä aivan liian nopeasti tänä päivänä. Aaron Cresswell kohdalla on late fitness test luvassa.

Chelsean lista on snadisti pidempi. N’Golo Kanté on sivussa ja Trevoh Chalobah on uusin loukkaantunut. Mateo Kovacic ja Ben Chilwell ovat edelleen sivussa, mutta Reece James on takaisin, kuten myös Timo Werner ja Jorginho.

Tämä on potentiaalinen ohipeli Chelsealle, mutta siihen ei ole varaa. Jos joukkue jää tasuriin, niin painaa City tai Liverpool ohi, kenties molemmat. West Ham tietää toki, että ei paras versio Chelseasta vastassa.

Tähän matsiin tarttuu Chelsea yli 1.5 maalia lapulle. Miksi? Selvittiin viimeksi säikähdyksellä maxeissa, kun meni pushiksi ja veto oli huono (perus UCL jälkeinen ohipeli + ilmasto ja Big Rom ei avannut).

Tällä kertaa lienevät kuitenkin Romelu Lukaku, Jorginho sekä Thiago Silva avauksessa. Reece James tuo myös hyökkäysuhkaa Cesar Azpilicuetaan verrattuna.

Chelsea FC

@ChelseaFC
When you're on the @TryZapp app choosing what to order in tonight... 😅

Chelsea tulee pelaamaan selkeästi paremmin kuin Watfordia vastaan. Toki on vastustaja myös kovempi, joten panoskoko on sellainen solid 2,5/5.

Tavallaan matemaattisesti ei pysty perustelemaan tuota panoskokoa, mutta voi olla varma, että nähdään bounce back peli-ilmeen suhteen. Thomas Tuchel ei ollut tyytyväinen Watford esityksen jälkeen.

West Ham United

@WestHam
A special moment for one of our young fans last night! What football is all about ❤️⚒