Valioliiga su 20.08. klo 18:30

West Ham - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaa 25€ ilmaisveto! Saako Chelsea kyytiä uusia kasvoja esittelevältä West Hamilta?

West Ham valmistautuu esittelemään kotiyleisölleen parikin uutta kasvoa. Otteluun lisämielenkiintoa tuo kosolti se, että vieraaksi saapuu naapuriseura Chelsea, joka on jälleen laittanut järkyttävän määrän rahaa haisemaan alkanutta kautta silmällä pitäen. Ainakaan kauden avausottelu Liverpoolia vastaan ei vielä järin vakuuttavaa tekemistä sinisiltä ollut, mutta kausi on nuori.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

sIsäntien sairastupa on täysin tyhjä ja tuoreista hankinnoista Edson Álvarez sekä James Ward-Prowse pääsevät suurella todennäköisyydellä tekemään debyyttinsä sunnuntaina. Toisaalta keskikenttäpelaajaa Lucas Paquetaa on oltu viemässä vasarapaidoista poispäin, joten brasilialaisen puuttumista kokoonpanosta ei voisi varsinaisena yllätyksenä pitää. Muilta osin David Moyes luottanee pitkälti viime viikolta tuttuihin teeseihin, mitä tulee peluutukseen. West Ham avasi kautensa 1–1-vierastasurilla Bournemouthia vastaan.

Chelsean osalta sesonki käynnistyi niin ikään numeroin 1–1 päättyneellä tasapelillä, mutta kotiyleisön edessä Liverpoolia vastaan. Joukkueen tekemisessä oli yritystä, mutta maalintekomahdollisuuksilla se ei juhlinut ja paikoille päästäessä niitä tuhlailtiin. Viimeisissä ratkaisuissa oli usein ongelmia ja ohi maalista paukuteltiin sinipaitojen toimesta neljästi, kuten myös maalia kohden. Vaikka maalinteko oli hankalaa, sai puolustaja Axel Disasi iskettyä pallon avausjakson loppupuolella nuottaan Ben Chilwellin esityöstä. Jälkimmäinen oli ottelussa kenties Mauricio Pochettinon miehistön paras pelaaja.

Viime viikolla Pochettino luotti hyökkäyksen kärjessä 22-vuotiaaseen senegalilaiseen Nicolas Jacksoniin, mutta lupaavaa hyökkääjää ei tavoitettu aivan toivotulla tavalla. Olisiko London Stadiumilla takaisin Chelseaan haalitun Romelu Lukakun vuoro yrittää avauksessa? Se jää nähtäväksi, mutta haastava ottelu voitettavaksi on joka tapauksessa tulossa, jos maalintekopelaaminen ei parannut ja paikoille ei päästä.

Uhmapelaajat betsaa sunnuntaille kotivoitto tai tasapeli -kohdetta (tuplamahdollisuus). West Ham pystyy varmasti haastamaan Chelsean ja luomaan mukavasti maalipaikkojakin. Vierailija tykkää pitää palloa vähän liikaakin ja pelaamisen muuttuminen nysväykseksi on iso uhkakuva Chelsealle. Suoraviivainen isäntä voi yllättää ja tuoreet kasvot pääsevät irti. Potkutekniikallaan aiemmin Southamptonissa ihastuttanut Ward-Prowse on erittäin arvokas lisä isäntien erikoistilanteisiin – ne ovat iskun paikka myös sunnuntaina.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.