Valioliiga la 21.01. klo 17:00

West Ham - Everton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Ham ja Everton puristavat mailaa kilpaa lauantain El Sackicossa! Underia tiketille!

Lauantain ”El Sackicossa” West Ham isännöi Evertonia Lontoon Olympiastadionilla. Ottelun häviävän joukkueen päävalmentaja saa jo kohtalaisen isolla todennäköisyydellä pakata tavaransa ja painua kilometritehtaalle. Onko David Moyes tai Frank Lampard pian vapaalla jalalla?

Putoamiskamppailu on karu tosiasia tällä hetkellä niin West Hamille kuin Evertonillekin. West Hamilla on ollut tilastojen valossa hieman huonoa tuuriakin matkassa, mutta kovin aneemisesti on isossa kuvassa kuitenkin Hammerskin tällä kaudella suorittanut etenkin, mitä hyökkäyspelaamiseen tulee. Hammers on ollut Valioliigan kuudenneksi huonoin luomaan maalipaikkoja, mikä on tällä rosterilla kelvoton suoritus.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

I guess my biggest problem with the Ings signing is that West Ham's problem isn't finishing. They sit 6th bottom for NPXGp90 - they can't create a chances for anyone to finish.

Scamacca is injured so it's fine, but this likely won't do too much imo 🤷🏻‍♂️


West Hamin riveistä on loukkaantuneena Gianluca Scamacca ja Maxwel Cornet. Alphonse Areola voi olla kokoonpanossa, mutta todennäköisesti ei. Danny Ings on näillä näppäimillä uusi Hammers-pelaaja, mutta lauantaiksi eivät välttämättä vielä ehdi paperityöt kondikseen. Vierailta puuttuu lauantaina Michael Keane, Nathan Patterson, James Garner ja Andros Townsend.

Napataan lauantain kamppailuun lapulle underia! Intensiteettiä ei tietenkään siinä mielessä puutu, että putoamiskamppailussa on annettava 100% ja vähän ylikin, mutta tasapainoa ei kumpikaan joukkue ole lauantaina riskeeraamassa 0-0-tilanteessa. Toivotaan, että kojo-kojot pysyvät taululla ainakin puoliaikaan asti.