Valioliiga su 03.04. klo 16:00

West Ham - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tauko on tehnyt West Hamille hyvää! Jatkuvatko Frank Lampardin koneiston vaikeudet entisestään?

West Hamin pelaajatilanne on jo lähellä ihanteellista ja maaottelutauko tuli joukkueen kannalta hyvään saumaan. Evertonilla puolestaan on edelleen todella suuria pelillisiä ongelmia ja toissa viikonloppuna Englannin Cupissa tuli todella rumasti tukkaan Crystal Palacea vastaan. Edes tuoreet hankinnat eivät ole toivottua nostetta tuoneet ja merseysidelaisille on vielä hikinen loppukausi tiedossa nykyesitysten jatkuessa.

West Ham saattaa saada Vladimir Coufalin sekä Jarrod Bowenin takaisin kokoonpanoonsa jo Evertonia vastaan, mikä olisi erinomainen uutinen joukkueelle. Tauko tuli hyvään paikkaan, sillä lontoolaisilla oli ollut paljon pelejä, eikä sen jalka enää näyttänyt läheskään yhtä tuoreelle kuin tällä kaudella parhaimmillaan. Nyt David Moyesin joukko on kuitenkin saanut ehjän harjoittelujakson alle ja sen pelaajatilannekin näyttää jo paremmalle – ainoastaan polvivammasta kärsivä Angelo Ogbonna on edelleen sivussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

West Ham United

@WestHam
There could only be one winner…

March’s @SkyeCloudLTD Goal of the Month goes to @Yarmolenko_7! 👏

Evertonin avainpelaajista Yerry Mina jatkaa sairastuvalla Fabian Delphin, Allanin sekä Andros Townsendin ja Tom Daviesin ohella. Toissa viikonloppuna joukkue hävisi Crystal Palacelle 4–0-lukemin, eikä saanut mitään hyvää aikaiseksi kentällä. Kyseessä oli toki cup-ottelu, mutta peliesitykset eivät häikäise. Tammikuun hankinnat eivät ole pystyneet odotettuja rooleja lunastamaan. Dele Alli on ollut surkea ja Donny van de Beek on puolestaan väläytellyt ajoittain, mutta rikkonaista meininkiä on ollut.

Pelivalinnaksi sunnuntaille ei voida tankata mitään muuta kuin kotivoittoa (1X2). Evertonin eväät on syöty, eikä joukkueen taso riitä tällä hetkellä valtaosassa otteluista. Nähtäväksi jää, pystyykö Frank Lampardin ryhmä edes sarjapaikkaansa säilyttämään – tällä hetkellä sijoitus on neljänneksi viimeisenä ja kolme pinnaa putoamisrajan yläpuolella.