Valioliiga su 09.10. klo 16:00

West Ham - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Hamin juna nytkähti viimein liikkeelle! Seuraavaksi pestään lattiaa paikallisvastustajalla!

Fulham haastaa sunnuntaina West Hamin Lontoon derbyssä. Fulhamin alkukausi on ollut nappisuoritus, sillä Marco Silvan suojatit ovat kahdeksannella sijalla ja edessä on jopa melko suosiollinen otteluohjelma lähiviikoille. West Ham on sen sijaan alemmassa keskikastissa ja David Moyesin potkutkin ovat olleet puheenaiheena. Arvatkaa mitä! West Hamille päästään silti painamaan betsi.

West Hamilla oli torstaina ottelu Konferenssiliigassa, mutta ykkösavaus oli hyvin pitkälti lepovuorossa. Nayef Aguerd ei ole vieläkään pelikunnossa ja Maxwel Cornet on marokkolaisen seurana sairastuvalla. Joukkueen hyökkäyspää on hiljattain heräillyt talviuniltaan ja viimeiset viisi ottelua kaikissa kilpailuissa ovat tuottaneet neljä voittoa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

West Ham United

@WestHam
😍 Paquetá's assist
🤌 Scamacca's finish

We've had this one on repeat since Thursday night 🔥


Fulhamilta Harry Wilson saattaa tehdä paluun jo sunnuntaina pitkän polvivammansa jäljiltä. Aleksandar Mitrovicin pelikunto on vielä kysymysmerkki. Nathaniel Chalobah, Layvin Kurzawa ja Manor Solomon ovat Mökkiläisiltä varmoja poissaolijoita, mutta João Palhinha palaa pelikieltonsa jälkeen avariin. Kenny Tete, Antonee Robinson sekä Willian ovat Mitrovicin tavoin isoja kysymysmerkkejä. Summa summarum, Fulham on liisterissä.

Fulham-luotsi Silva joutui tekemään siirtoikkunan viime metreillä muutaman hyökkäyspään hankinnan ja nyt terveystilanne on taas kärjen ja ”yläoksan” osalta surkea. Todennäköisesti ainakaan Mitrovicia ei riskeerata sunnuntaina. Näistä lähtökohdista olisi yllätys, jos Fulham yltäisi edes pisteeseen.