Valioliiga su 16.01. klo 16:00

West Ham - Leeds

Vyöryykö David Moyesin West Ham toista kertaa viikossa repaleisen Leedsin yli?

West Ham iskee Leedsin kimppuun jo toistamiseen tänä vuonna joukkueiden kohdattua edellisen kerran vain viikko sitten Englannin Cupissa. Kokonaisuudessaan lontoolaisisäntä on voittanut jo neljä ottelua peräkkäin ja se on erinomaisessa vireessä sarjan neljännellä sijalla. Vierailija ei ole liiemmin vakuuttanut ja sillä on pahoja poissaolohuolia.

Leeds hävisi edellisessä ottelussaan London Stadiumilla viikko sitten 2–0-lukemin, eikä viikossa ole suuria muutoksia parempaan tapahtunut. Pikemminkin päinvastoin, sillä Diego Llorente on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi, minkä lisäksi Rodrigon, Junior Firpon, Patrick Bamfordin sekä Pascal Strujikin pelaaminen on epävarmaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Varmuudella Marcelo Bielsan miehistöstä ovat sivussa Liam Cooper, Kalvin Phillips, Tyler Roberts, Joel Gelhardt sekä Jamie Shachleton. Isäntä saa merkittävän edun kapealla materiaalilla operoivan vierailijan tilanteesta, eikä sillä ole lainkaan yhtä paha tilanne. Said Benrahma puuttuu Afrikan mestaruuskisojen takia ja Angelo Ogbonna sekä Ryan Fredericks ovat varmuudella sivussa. Kurt Zouman, Tomas Soucekin sekä Mark Noblen pelikunto on pieni kysymysmerkki.

Kotivoitto on sille tarjotulla kertoimella kohtuullinen valinta isommallekin panostukselle (1X2). West Ham pelasi edellisen keskinäisen kohtaamisen jälkeen toisen nollapelin peräkkäin kaataen edellisessä kamppailussaan Norwichin lukemin 2–0. Kokonaisuudessaan joukkueen voittoputki on jo neljän ottelun mittainen. Vierailija puolestaan on hävinnyt viiden kamppailun otannalla neljästi ja todella kriittisiä pelaajia on sivussa.

10 euroa pelirahaa