Eurooppa-liiga to 18.04. klo 22:00

West Ham - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pysäyttämätön Saksan mestari pyyhkii lontoolaisvastustajallaan nurmea Eurooppa-liigassa!

Bundesliigan mestaruuden sunnuntaina varmistanut Bayer Leverkusen ei juurikaan ehdi juhlimaan, sillä torstaina odottaa jo seuraava iso peli Lontoossa West Hamia vastaan. Pala tummaa suklaata siis kurkusta alas ja kohti seuraavaa pokaalia! Die Werkself voitti viime viikolla BayArenalla 2-0 ja esitys oli oikeastaan Xabi Alonson miehistöltä jälleen mykistävän hyvä.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

West Ham on yhä parissa hengissä, vaikka Leverkusen laukoi ensimmäisessä pelissä 33 kertaa Hammersin yhtä vastaan. Viikonlopun Fulham-kotitappio alleviivasi kuitenkin jälleen David Moyesin ryhmän todellista tasoa – kauden alkupuoliskon vahva runi oli pitkälti suonenvetoa ja joukkueen hyökkäyspään tähtien vahvaa suorittamista.


Moyesin poppoosta on sivussa torstaina yhä Jarrod Bowen eli merkittävästä poissaolosta voidaan puhua. Kalvin Phillips, Konstantinos Mavropanos ja Alphonse Areola ovat näillä näkymin myös kuntoutuksessa. Emersonin ja Lucas Paquetán pelikiellot vievät West Hamilta viimeisetkin mehut yläkerrasta. Adam Hlozek missaa matsin vierasjoukkueelta ja Lukas Hradecky on tietysti europelissä vaihdossa.

Sikäli kun vierasjoukkue kärsii jonkinasteista mestaruusdarraa viikonlopulta, West Hamilla voisi nähdä olevan joitakin mahdollisuuksia, mutta eiköhän Alonso valmennustiimeineen ole pitänyt joukkueen jalat maan pinnalla. Leverkusenin ei tietenkään ole pakko voittaa, mutta viime viikon kaltaisella menolla Hammers jää toistamiseen jyrän alle. Pelataan Kusenia 1X2-markkinassa pikkupanoksella.