Valioliiga ke 26.04. klo 21:45

West Ham - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Koomaileeko Liverpool jälleen alakerrassa? Lontoosta ponnistava isäntä on mainettaan parempi joukkue!

West Ham isännöi keskiviikkona Liverpoolia Lontoon Olympiastadionilla. Jürgen Kloppin ryhmä voi vielä realistisesti selviytyä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ensi kaudeksi – tämä vaatisi kuitenkin Aston Villan tai Tottenhamin syöksemistä top kuudesta. Spursin tilanteen tietäen tämä ei ole millään tavalla epärealistinen skenaario. Keskiviikon kotijoukkue vaikuttaa lopulta säilyvän Valioliigassa, kuten kuuluukin.

Liverpoolin hyökkäyspelaaminen on ollut viime peleissä varsin mallikasta ja viimeiseen kolmeen matsiin on ladottu peräti 11 maalia. Omakin verkko heiluu edelleen säännöllisesti, joten Liverpoolin on loppukaudesta voitettava maalintekoskaboja. Viime aikoina Poolin matsien over-vedoilla on saanut kiitettävästi metukkaa leivän päälle.

West Ham United

@WestHam
A smashing strike from our skipper 👏


West Hamilta on keskiviikkona lasaretissa ainoastaan Gianluca Scamacca. Poolilta on sen sijaan veks Roberto Firmino, Calvin Ramsay, Stefan Bajcetic ja Naby Keïta. Kloppin onneksi Diogo Jota ja Luis Díazkin ovat kuitenkin käytettävissä, mikä takaa hyvän määrän vaihtoehtoja hyökkäyspositioihin.

Keskiviikolle betsi-ideana on West Hamin yltäminen vähintään tasatulokseen (tasoitus +0,5). Liverpool on ollut läpi kauden ongelmissa alakerrassa ja West Ham on reilusti sarjasijoitustaan parempi joukkue. David Moyesin suojatit nappasivat pari kierrosta sitten viimeksi Arsenalilta pisteen kotona ja nytkään tasuri ei olisi yllättävä lopputulema.