la 27.04. klo 14:30

West Ham - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pettyneet kohtaavat – ja tuloksena voi olla odotettua kuivempi matsi!

Viikonlopun valioliiga-kattaus lähtee liikkeelle kahden onnahdelleen joukkueen kohtaamisella: sekä West Hamin että Liverpoolin menossa on ollut viime aikoina kauniisti sanottuna turbulenssia. Hammersin kaudesta on jäämässä tätä menoa luu käteen, ja Poolin mestaruushaaveet saivat todella pahan osuman viikolla kärsityn derbytappion yhteydessä. Poolin huhtikuu on kulunut voittopuolisesti sulamisen merkeissä.

West Ham ei esiintynyt edukseen Crystal Palacen vieraana, vaan tuloksena oli karu 5-2 tappio – ja ansaittu sellainen. Esitys oli erityisen haluton, ja joukkueen viikko oli kokonaisuudessaan kamala. Viikolla nimittäin historiansa parasta aikaa elävä Leverkusen pudotti Hammersin Eurooppa-liigasta. George Earthy on isänniltä poissa, ja muutama pelaaja joutuu ennen matsia fitness testiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

West Ham United

@WestHam
Working hard ahead of a big weekend 💪

Poolin tulokset ovat siis olleet huonoja jo jonkun aikaa. Tosin täytyy sanoa, että vanha kunnon varianssikin on mätkinyt Jürgen Kloppin suojatteja korvalliselle: esitykset ovat olleet ainakin osittain tuloksia parempia. Kloppin exit joukkueesta lähenee, eikä tunnelma ole tällä hetkellä varmasti kovin korkealla. Poolilla on kourallinen miehiä sairastuvalla, mutta Cody Gakpo voi vielä toipua pelipäiväksi edustuskuntoon.

Isännät nauttivat kotiedun lisäksi myös lepoedusta. Pool tulee kylään haavoitettuna, ja Hammers halunnee pitkästä aikaa saada vieraistaan revanssin. Vetomarkkinat odottavat tästä matsista automaattisesti varsinaista maalijuhlaa, mutta tämä ei ole mitenkään kirkossa kuulutettu. Vastareaktiona vedetään korkeintaan kolmen maalin syntymistä, sillä ei tämä lähtökohtaisesti mikään hällä väliä -höntsä ole.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.