Valioliiga su 07.11. klo 18:30

West Ham - Liverpool

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Hamilla on aseita horjuttaa sarjakolmosta Liverpoolia

West Ham kohtaa lauantaina Liverpoolin, joka pelasi Brightonia vastaan tasapelin edellisellä Valioliiga-kierroksella. Ottelu on vieraille jo kolmas viikossa, joten kuormitus on ollut kovaa. Loukkaantumiset ovat viime kaudelta tuttuja joukkueelle, mutta jälleen niitä on ikävän paljon kasaantunut. Isäntä on ollut todella vahva ryhmä Valioliigassa ja se taistelee tiukasti sarjakärjen tuntumassa neljäntenä.

Liverpool pelasi edellisviikonloppuna 2–2-tasapelin Brightonia vastaan, eikä selvinnyt alkukauden Valioliiga-sensaatiota vastaan ongelmitta. Keskiviikkona Jürgen Kloppin miehistö puolestaan upotti Diogo Jotan sekä Sadio Manén osumilla Atlético Madridin Mestarien liigassa. Liverpoolin kuormitus on ollut kovaa viime aikoina ja lauantainen kamppailu onkin jo kolmas viikossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sairastupa on alkanut täyttyä vieraiden näkökulmasta uhkaavasti, kun poissa ovat Roberto Firmino, Harvey Elliott, Naby Keita sekä James Milner. Lisäksi otteluita on jäänyt välistä Joe Gomezilla sekä Curtis Jonesilla, joiden lopullinen pelikunto on toistaiseksi hämärän peitossa. Kovakuntoinen West Ham puolestaan päässee otteluun parhaalla kokoonpanollaan.

Isäntä kaatoi viime viikonloppuna Aston Villan vieraskentällä murskaavalla esityksellä loppunumeroin 1–4, eikä David Moyesin miehistö osoita hyytymisen merkkejä. Joukkueen ykköstykki Michail Antonio on Valioliigan maalipörssissä kolmannella sijalla kuudella täysosumallaan. Vastuunkantajia on kuitenkin löytynyt Hammers-hyökkäyksessä mukavasti ja esimerkiksi edelliskamppailussa jokaisesta osumasta vastasi eri nimi.

West Ham pelasi niin ikään eurokentillä kuluvalla viikolla, kun se haki Genkin vieraana tasapelipisteen 1–1-tuloksella. Valioliigassa joukkueella on kova henki päällä, eikä Lontoo ole tälläkään kertaa helppo paikka Liverpoolille. Joukkueet ovat sarjassa kolmantena ja neljäntenä, joten kyseessä on tiivistunnelmainen kärkipään vääntö. Vierailija on otteluun lähdettäessä kaksi pistettä Moyesin joukkoja edellä.

Pelivalinnaksi haistellaan kotivoitto tai tasapeli tuplamahdollisuus-muotoisena kohteena. West Ham on pystynyt haastamaan sarjan kovimmatkin joukkueet ja se on kovassa tuloskunnossa. Ainoastaan Chelsea on ollut isäntiä vahvempi viiden ottelun kuntopuntarilla. Liverpoolin loukkaantumistilanne alkaa niin ikään olla huolestuttava, mutta ei pidä maalailla piruja seinille. Jokainen kuitenkin kaiketi muistaa viime kauden.