Eurooppa-liiga to 07.04. klo 22:00

West Ham - Lyon

West Ham sensaatiomaisesti kahdeksan parhaan joukossa! Saako seuraavaksi Lyon kyytiä lontoolaisilta?

West Ham pudotti sensaatiomaisesti Sevillan jatkosta Eurooppa-liigassa ja pelaa paikasta välierissä Lyonia vastaan. Vierailijan esitykset etenkin Ranskan liigassa ovat olleet jokseenkin keskinkertaisia, vaikka viime aikoina tehoja onkin löytynyt hieman paremmin. West Ham palasi maaottelutauolta voitokkaasti, kun se kaatoi kotonaan Evertonin.

West Ham sai viime viikonloppuna takaisin sairastuvalta Jarrod Bowenin, joka palasi kotiyleisön eteen tyylillä iskettyään 2–1-voittomaalin Evertonin verkkoon. Manuel Lanzini on pelikiellossa ja tämän ohella pitkäaikaisloukkaantunut Angelo Ogbonna on varmuudella sivussa. Ben Johnson puolestaan on pieni kysymysmerkki kärsittyään pienistä reisivaivoista viime aikoina.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vierailla sairastilanteessa ei ole suurempia muutoksia, kun Maxence Caqueret sekä pidempään puuttuneet Lenny Pintor, Sinaly Diomande ja Rayan Cherki ovat sivussa. Lyonia ei pidä kuitenkaan missään tapauksessa aliarvioida Eurooppa-liigassa, sillä joukkueessa riittää taitoa ja kokemusta. On kiinnostavaa nähdä, käykö taas niin, että heikommat otteet pysyvät kansallisella tasolla ja Lyon esittelee taas huippuesityksen eurokentillä.

Vedonlyönnillisesti eniten kiinnostaa ottelun maalimäärä. Molemmilla joukkueilla piisaa tulivoimaa ja molemmilla joukkueilla on hyökkäyspäässä paras mahdollinen miehistö käytettävissään. West Hamin maalilla pelannee jälleen Eurooppa-liigassa päätorjuntavastuuta kantanut PSG-laina Alphonse Areola. Jos Lyon saa edellisen kierroksen Porto-vierasmatsissa nähtyä henkeä päälle, ei maalipaikoista pitäisi olla vieraillakaan pulaa.

Toisaalta West Ham marssittaa kehiin Bowenin ohella Pablo Fornalsin, Said Benrahman sekä Michail Antonion muodostaman joukkion, missä riittäisi testiä mille tahansa puolustukselle. Pelivalinnaksi kupongille päätyy, että maaleja tulee vähintään kolme (yli 2,5).

10 euroa pelirahaa