Valioliiga su 07.08. klo 18:30

West Ham - Manchester City

West Hamia lapulle! Kompuroiko Manchester City Lontoossa?

Aijai sentään, mitä herkkua sunnuntaina tarjoillaan! Hallitseva Valioliigamestari Manchester City vierailee Lontoon Olympiastadionilla ja vastassa on viime kauden seiska West Ham. Pep Guardiolan miehistö oli tositoimissa jo viime viikonloppuna Liverpoolia vastaan Community Shieldissä ja manchesterilaiset olivat tuolloin tuloksellisesti ja pelillisesti alakynnessä. Hammers kiinnostaa vedoissa.

West Hamin preseason oli tuloksellisesti melko säälittävä, mutta toisaalta näistä matseista ei jaeta minkäänlaisia pisteitä. Kesällä Sassuolosta isolla rahalla naarattu Gianluca Scamacca päässee jo sunnuntaina minuuteille, mutta italialaisella on ilmeisesti vielä hieman tehtävää ottelurytmiin pääsyn kanssa, joten penkkikomennus on realismia. Niin ikään siirtoikkunassa hankittu toppari Nayef Aguerd on lasaretissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA


Manchester City lähtee uuteen kauteen jälleen suurin odotuksin – minimitavoitteena on voittaa käytännössä kaikki kolme isoa pokaalia. Kesällä jo ennestään käsittämättömään rosteriin naarattiin Erling Braut Haaland, Kalvin Phillips ja Julián Álvarez, joten pelimerkeistä ei jää menestys kiinni. Haaland oli Pool-kamppailussa ruosteessa, mutta ennemmin tai myöhemmin uppoaa. Aymeric Laporte on Guardiolan ainoa lasarettilainen – Nathan Aké aloittanee Rúben Diasin vierellä alakerrassa.

Pelivalintana sunnuntaille on West Ham +1,5 – Cityn yhden maalin voittokin siis vielä riittäisi osumaan. Hammers on itse asiassa ”peittänyt” tämän linjan viidessä viimeisessä keskinäisessä Etihadin pelit mukaan lukien. Viime kaudella West Ham johti kotiottelussaan jo 2-0, mutta City kiri tasoihin. Kerroin on varsin riittoisa, mutta koska kyseessä on ensimmäinen kierros niin ei ladata liikaa pennosia vielä kiinni.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä

1. Avaa tili TonyBetille

2. Talleta haluamasi summa

3. Betsaa talletuksellasi West Ham +1,5 kertoimella 1,83

4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5)

5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti)

6. Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille

10 euroa pelirahaa