Valioliiga su 15.05. klo 16:00

West Ham - Manchester City

Jatkuuko Manchester Cityn eläimellinen tehovire myös Lontoossa?

Manchester City on ollut ilmiömäisellä tasolla Valioliigassa viimeisimmillä kierroksilla, eikä se osoita mestaruustaistelussa mitään hyytymisen merkkejä. Kotijoukkue West Hamin lyeirissä niitä puolestaan on keväällä nähty reilusti. Erinomainen syksy ja kohtuullinen alkuvuosi ovat kääntyneet täysin erilaiseksi vireeksi. Viidessä edellisessä matsissaan vasarapaidat ovat napanneet vain yhden voiton – Valioliiga-luuseria Norwichia vastaan.

Eurooppa-liigassa West Ham putosi Frankfurtia vastaan aivan kalkkiviivoilla ja heikko sarjakevät on pullauttanut joukkueen rannalle myös ensi kauden Eurooppa-liiga tonteilta. Toki joukkue on ainoastaan kolme pistettä Manchester Unitedia perässä ottelun vähemmän pelanneena, mutta otteluita on jäljellä enää kaksi ja toinen niistä on tuleva matsi Cityä vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vieraiden kyky uusiutua ja häkellyttää jokaisena pelipäivänä on käsittämätön. Kun Pep Guardiolan miehistö putosi Mestarien liigassa finaalin kynnyksellä, tuntui väistämättömälle, että tämä vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin ja mahdllisesti myös Valioliiga-suorituksiin. Mitään tällaista ei kuitenkaan tapahtunut – tai jos positiivinen muutos lasketaan niin korkeintaan sellainen. City on jyrännyt kahdessa edellisessä ottelussa Newcastlen ja Wolvesin yli maalierolla 10–1. Ei mitään väliä, onko kyseessä koti- vai vierasvääntö – tulosta kyllä tulee ja käsittämättömällä kliinisyydellä.

West Hamin voitolle Norwichista ei voi antaa painoarvoa, eikä kanarialintupaitainen vastustaja ole tällä hetkellä kenellekään mikään mittari. Ennen kyseistä ottelua joukkue pelasi Valioliigassa tasapelin Burnleyn vieraillessa London Stadiumilla, hävisi vieraissa Chelsealle ja sai turpaansa myös toisessa paikallismatsissa, sillä kertaa kotonaan Arsenalia vastaan. Kaiken lisäksi Craig Dawsonin, Said Benrahman sekä Michail Antonion pelaaminen on epävarmaa City-ottelussa. Kolmen avainpelaajan puuttuminen tälllaisessa ottelussa pudottaisi isäntien pieniäkin mahdollisuuksia rajusti. Varmuudella sivussa on Angelo Ogbonna.

Cityllä Kyle Walker, John Stones, Aymeric Laporte sekä Ruben Dias ovat alakerrassa sivussa. Nähtäväksi jää, saako West Ham merkittävää puolustajavajetta hyödynnettyä ilman tärkeitä yläkerran tähtiään. Myös puolustava keskikenttämies, Guardiolan luottopelaaja Fernandinho saattaa olla poissa vierailla. Toki Cityn tehokalusto on täydessä tikissään ja siltä osin joukkue jatkanee supervahvoja esityksiään. Cityn vähintään kolmelle (yli 2,5) maalille, saadaan hämmästyttävänkin kova kerroin ja tähän kelpaa tarttua.

10 euroa pelirahaa