Valioliiga su 08.10. klo 16:00

West Ham - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Europiimää pohkeissa! Nähdäänkö Lontoon Olympiastadionilla sunnuntaina vähämaalinen Valioliigataisto?

West Ham isännöi Valioliigassa sunnuntaina Newcastlea. Kaksikko tahkosi viikolla europelejä ja kun Hammerskin skulasi pitkälti parhailla ukoilla torstaina, on Newcastlella pieni lepoetu puolellaan. Valjussa kaksikko menee sarjataulukossa peräkanaa, kun Harakat katselevat tällä hetkellä isäntien perävaloja yhden pisteen päässä.

*Tsekkaa vihjeen lopusta miten voit saada jopa 100 euron edestä kierrätysvapaita herkkuja!

Vaikka David Moyesin poppoo johtaa vierastaan, on näistä kahdesta Newcastle kuitenkin ollut kiistatta parempi joukkue alkukaudesta. Eddie Howen ryhmä takoi nyrkkiä pöytään myös viikolla PSG:tä vastaan lukemin 4-1, joten myrskyvaroitus on annettu. Neutraalina seuraajana on sanottava, että on se kyllä vaan eri hieno joukkue!


Europeleissä ei siis kierrätetty, joten tempoon tämä vaikuttaa melko väkisinkin sunnuntain pelissä. Ben Johnson ja Aaron Cresswell ovat varmoja poissaolijoita kotijoukkueelta ja Michail Antonion pelikuntoa tarkastellaan fitness testissä kick-offin kynnyksellä. Harakoilta on poissa Harvey Barnes, Joe Willock, Sven Botman sekä pelikieltoa kärsivä Anthony Gordon. Callum Wilson ja Joelinton ovat epävarmoja.

Otetaan tähän taistoon ilman muuta lapulle underia. West Hamin puolustuspään tilastot eivät tietty ole tällä sesongilla juuri vakuuttaneet, mutta kun vierailta puuttuu Gordon, Barnes ja mahdollisesti myös Wilson ja Joelinton, voi matsista tulla hieman odotettua rauhallisempi myös isäntien kenttäpäädyssä. Tempoa tuskin piisaa yhtä paljon kuin normaalisti eurorasituksesta johtuen. Alle 3 on varsin maistuva betsi, joten otetaan panostakin sen mukaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alle 3 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.