Eurooppa-liiga to 09.11. klo 22:00

West Ham - Olympiacos

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Löytyykö Moyesin baaritiskiltä voittava koktaili? West Ham on ylikylän joukkue kreikkalaisturisteihin verrattuna!

Saako West Ham revanssin kotinurmellaan? Toissa viikolla joukkue oli nimenomaan Olympiacosin vieraana ja kreikkalaiset pääsivät yllättämään. Kuten tiedetään, David Moyesilla on aivan erilainen resepti kokoonpanon suhteen näissä otteluissa Valioliigaan verrattuna. Vasarapaitojen riveistä on kuitenkin löytynyt kovan luokan onnistujia myös niin kutsutusta eurokokoonpanosta.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja poimi jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

Tulevana viikonloppuna Moyesin suojatit pelaavat vasta sunnuntaina ja silloinkin vastassa on Nottingham Forest, joka Hammersin pitäisi kaiken järjen mukaan voittaa. Tämä saattaa avata mahdollisuuksia nostaa avauskokoonpanoon esimerkiksi Michail Antonion tai Jarrod Bowenin kaltaisia kulmakiviä. Esimerkiksi Mohamed Kudus on toki ollut eurokentillä loistava ja päässyt näyttämään sitä kautta kyntensä myös Valioliigassa.

West Ham United

@WestHam
Preparations complete for tomorrow ⚒️

Edellisen kierroksen tappion jälkeen West Ham kaipaa voittoa ja kaikissa tapauksissa Moyes saa kokkailtua mukavan peluutuksellisen koktailin, koska joukkueen sairastupa on tyhjä. Ainoastaan Kurt Zouman osalta on pieniä kysymysmerkkejä ilmassa. Mielenkiinnolla odotetaan, mitä Moyesin lopullinen keitos sisällään pitää. Tuntuma on kuitenkin, että tavallista enemmän ykköskorin pelaajia päästetään irti – jos ei muuten, niin viimeistään vaihdosta.

Olympiacosilla on muutama kelvollinen pelimies tälle tasolle, mutta joukkue ei kestä edes parhaana päivänään vertailua West Hamin valioyksilöihin. Toissa viikon voiton uusiminen reissussa olisi äärimmäistä venymistä, jollaiseen on tällä hetkellä vaikeaa uskoa. West Ham marssittaa kehiin voittavan miehistön ja pistää kreikkalaisturistit nopeasti ahtaalle. Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – West Ham -1,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella West Ham -1,5 kertoimella 2,65.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.